Як виглядає зараз єдиний син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва: розрісся у плечах та обріс бородою

Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв виростили неймовірного сина В'ячеслава, який вже зіграв немало ролей, але на відміну від інших зірок відзначається скромністю. Дізнайтеся, чому молодий чоловік рідко показує свої фото та як виглядає зараз.

Наталії Сумській двічі вдалося відчути радість материнства. Її старша дочка, Дарина, з’явилася у першому шлюбі іменитої акторки. Для неї зірка старалася сповна, віддавши все найкраще, що мала. Навіть зараз підтримує її та допомагає ростити маленьку наступницю.

Відомо, що перша дитина знаменитості нині веде непублічний спосіб життя та отримує від мами фінансову допомогу. Сумська-молодша пережила чималу драму: її єдиний коханий чоловік пішов на той світ.

Наталя Сумська зізналася, що ревнує Хостікоєва до молодшої сестри Ольги. Фото Jetsetter
Як виглядає зараз єдиний син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва

Проте, справжньою відрадою, навіть у такі складній ситуації для зірки став її син В’ячеслав. Хлопець стрімко розвивається в акторському напрямі та вже грає головні ролі у кіно. Зокрема наступник Анатолія Хостікоєва став центральним героєм комедії “Скажене весілля”. Нині ж молодий артист поринув з головою у волонтерську діяльність, але шлях Мельпомени не полишив. Нещодавно він показав світлину з театральної сцени. Підписав свою публікацію дуже зворушливими, але мотивуючими рядками:

“Вистава “Тев’є-Тевель” на сцені театру імені Лесі Українки. За годину до вистави були ракетні прильоти у Київ, над головами літали дрони-шахіди але вистава все ж відбулася. Вистава, дивовижним чином, змінює енергетичну складову організму людини що сидить у глядацькій залі та актора що в цей час знаходиться на сцені, це дає змогу на деякий час скинути біль та лють по відношенню до клятого ворога та наповнити себе позитивом і мотивацією на подальший шлях до перемоги”

Видно, що хлопець дуже змінився: він змужнів, розправив плечі та відростив бороду. До речі, фото вподобала навіть Наталія, яка не відрізняється активністю у соціальних мережах.

Нагадаємо, що В’ячеслав Хостікоєв досі неодружений. Тим не менш, обраницю має.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.