“Могли б досі бути разом”: колишня дружина Дзідзьо Славія зізналася, чому не повернулася до співака

Знаменита українська співачка Славія зізналася своїм фанатам, що мала можливість повернутися до Дзідзьо. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року в український шоу-бізнес увірвалася співачка Славія, яка одразу ж розпочала свою кар’єру з новини про те, що вона розлучається. Благовірним артистки був знаменитий Дзідзьо, який так і не зміг змиритися з думкою про те, що його дружина може стати настільки ж популярною, як і він сам.

Екс-дружина Дзідзьо Славія похизувалася прогулянкою по Львову
Славія зізналася, чому не повернулася до Дзідзьо

Славія дала ряд інтерв’ю, в яких розповіла про те, що її благовірний був проти музичної кар’єри і бажав бути єдиним виконавцем у родині. Свою позицію він аргументував тим, що не хотів конкуренції всередині сім’ї.

Славія зізналася, чому не повернулася до Дзідзьо

Дзідзьо не волів скандалу, але уникнути йому його не вдалося. Після розмов Славії з журналістами на артиста почало виливатися багато хейту. Тим часом Ярослава почала пробивати свій шлях до слави.

Цікаво, що не дивлячись на все, вона підкреслила, що в неї була можливість повернутися до чоловіка та врятувати шлюб. Але Славія обрала свою мрію — сценічну кар’єру.

Славія зізналася, чому не повернулася до Дзідзьо

“Ми б і досі могли бути разом, але я почала (точніше, продовжила) кар’єру, і не шкодую. Тепер я щаслива, і хочу бачити щасливим Михайла”, – відповіла артистка.

Виконавиця не претендувала на жодне майно колишнього чоловіка, тому у якості вдячності отримала розкішну квартиру на березі озера після розлучення. Але жити там Славія не може, тому давно звідти з’їхала. Обидва повідомляють про те, що в їхнє життя увійшли нові люди. Але і Дзідзьо, і Славія відмовляються розкривати особистості їхніх нових обранців. Окрім небажання робити стосунки публічними, грає велику роль і війна, тому артисти вважають, що дані розмови не на часі.

Схожі статті