Не дочекалася аліментів від Притули: багатодітна Ольга Фреймут показала всіх своїх дітей від різних чоловіків

Свого первістка Ольга Фреймут народила у досить молодому віці. Прекрасна дівчинка на ім'я Злата народилася у неповній родині, але претендентів на місце батька у дівчинки була купа.

2006 року на світ з’явилася перша дитина знаменитої української телеведучої Ольги Фреймут.

Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл
Ольга Фреймут показала всіх своїх дітей від різних чоловіків

Злата Мітчелл

Дівчинка отримала прізвище від свого батька-англійця Мітчелл, а була названо Златою. Зі своїм біологічним батьком красуня не має міцного зв’язку, адже він ніколи не цікавився вихованням дитини.

Натомість у Ольги було доволі хороше оточення, тому претендент на батьківство над дівчинкою все ж таки з’явився. Свого часу Сергій Притула пожартував під час онлайн-конференції, що він є справжнім татом Злати. Ольга підтримала жарт та публічно почала вимагати від нього аліменти. Через декілька років зірка вийшла заміж за Володимира Локотко і у спадкоємиці Ольги з’явився вітчим.

Ольга Фреймут показала всіх своїх дітей від різних чоловіків

У щасливому шлюбі з генеральним директором Нового каналу Фреймут народила ще двох дітей: Євдокію та Валерія.

Ольга Фреймут показала всіх своїх дітей від різних чоловіків

Обидва ще досить маленькі, тому зірка зараз активно займається їхнім вихованням. На телебаченні Фреймут вже не зустрінеш, хіба що в архівних шоу: вона покинула шоу-бізнес, займається особистим блогом в соціальній мережі Instagram, власною друкарнею та дітьми. Злата на даний момент вже навчається в Сполучених Штатах Америки.

Більш того, зірка не приховує, що рішення покинути екран ніяк не відобразилося на її фінансовому становищі. Фреймут неодноразово заявляла, що соцмережі приносять їй навіть більший дохід, ніж телебачення. Варто відзначити, що Леся Нікітюк розповідала теж саме. Нібито, основні доходи вона має саме зі свого блогу, а не зі зйомок.

Схожі статті