Софія Ротару відвідала покійного чоловіка на кладовищі та вразила кадром поруч з його могилою: “20 років”

Знаменита українська співачка Софія Ротару 20 років тому поховала свого єдиного чоловіка Анатолія Євдокименко. З тих пір вона так і не знайшла нове кохання.

Історія кохання Софії Ротару та Анатолія Євдокименка вражає до глибини душі. За офіційною версією, чоловік побачив майбутню дружину у газеті, закохався, зв’язався з нею і почав завойовувати її серце. На це в нього пішло декілька років, і тим не менш, пара побралася.

Софія Ротару та Руслан Євдокименко
Софія Ротару та її єдиний син Руслан Євдокименко

Софія Ротару відвідала покійного чоловіка на кладовищі

Софія Михайлівна продовжила розвивати свою кар’єру, а її благовірний взяв на себе управління музичним колективом, а згодом величезною компанією. У цьому шлюбі народився єдиний син артистки Руслан Євдокименко. Втім, Ротару неодноразово говорила про те, що шкодує, що народила лише одну дитину.

20 років тому Анатолій Євдокименко покинув цей світ від повторного інсульту. Софія Михайлівна не тямила себе від горя. В усіх своїх інтерв’ю вона завжди говорить про те, що він був найбільшим коханням в її житті, і зайняти його місце ніхто не може. І кожного року 23 жовтня Софія Михайлівна нагадує своїм шанувальникам про те, що це для неї особлива чорна дата — саме в цей день вона залишилася одна.

Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація. Софія Ротару відвідала могилу коханого чоловіка, показала своїм шанувальникам, як вона виглядає і засвітила своє обличчя у рожевій хустці.

Софія Ротару відвідала покійного чоловіка на кладовищі

Чи була Софія Михайлівна на кладовищі одна достовірно невідомо. Врешті-решт, її онучка знаходиться в Сполучених Штатах Америки, і подейкують, що онук також покинув кордони України. Руслан Євдокименко за офіційною версією залишається на батьківщині навіть після невдалої спроби втекти.

Схожі статті