Дзідзьо з розмахом відгуляв весілля і показав розкішну наречену: зовсім немолода, але найщасливіша

Знаменитий український виконавець Дзідзьо завдяки своєму репертуару користується неймовірною популярністю на торжествах. І хоча війна внесла свої корективи, співаку є що згадати.

Не дивлячись на те, що Михайло Хома володіє неймовірно сильним вокалом та вміє як ніхто виконувати драматичні пісні, репертуар дуже веселий та запальний. Завдяки цьому Дзідзьо користується неймовірною популярністю на корпоративах. Співака запрошують виступати і на весілля, і на дні народження, і на інші свята.

Дзідзьо відгуляв весілля
Дзідзьо з розмахом відгуляв весілля

На особистій сторінці артиста в соціальній мережі Instagram відсутні будь-які кадри з приватних замовлень. Тим не менш, гості подібних заходів активно поширюють кадри, які їм вдалося зробити під час святкування. Тому шанувальники завжди отримують новини про нові концерти Михайла.

Дзідзьо з розмахом відгуляв весілля

Так, нещодавно соціальній мережі Instagram з’явилися нові фотографії, які були зроблені під час гуляння розкішного весілля. Немає сумнівів, що воно було зіграно на широку ногу, адже запросити до себе команду Дзідзьо коштує немаленьких грошей.

Дзідзьо з розмахом відгуляв весілля

Торжество було зігране у Львові. Засвітилася і наречена, яка обрала у якості зіркового гостя саме Михайла Хому. Жінка обрала класичну білу весільну сукню, фату, а головною родзинкою свого образу зробила яскраву руду зачіску.

Нагадуємо, що минулого року стало відомо про розлучення Дзідзьо та його дружини Ярослави. За офіційною версією пара прийняла рішення розстатися через небажання Михайла мати дружину-артистку.

Натомість, Славія давно мріяла реалізуватися на сцені і прийняла рішення обрати шоу-бізнес, а не сімейне щастя з Михайлом. Зараз обидва повідомляють, що вже активно влаштовують особисте життя. Поки що немає жодних відомостей про обранців Славії та Михайла.

Схожі статті