Як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала до 24 лютого: попереджали, за кого видає дочку заміж

Знаменита українська акторка Ольга Сумська багато років підтримувала свою дочку Антоніну, яка прийняла рішення переїхати до російської федерації, і там вийшла заміж. Що з цього вийшло?

Навряд Ольга Сумська колись могла собі уявити, що не зможе вільно говорити в Україні про свого зятя-росіянина Володимира Яглича. З чоловіком вона швидко знайшла спільну мову і публічно завжди вкрай добре про нього відгукувалася.

Разом зі старшою дочкою актриси Антоніною у нього народилося двоє дітей. Зараз зіркова родина проживає у підмосков’ї, в елітному селищі, де здебільшого живуть знаменитості.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Як виглядає зять Ольги Сумської

Але війна внесла свої корективи, і тепер Ольга В’ячеславівна навіть не намагається виправдовувати не тільки зятя, але і свою дочку.

Як виглядає зять Ольги Сумської

Так, після 24 лютого Сумська дала декілька інтерв’ю, в яких намагалася пояснити позицію своєї спадкоємиці. Мовляв, вона боїться за свою родину, тому не може сказати жодного слова про війну.

Але пояснити, чому Антоніна не покидає території російської федерації так і не змогла. Про Володимира Ольга В’ячеславівна в інтерв’ю навіть не згадувала, адже це болісна тема для багатьох українців, і можна було легко нарватися на хейт. Згодом Сумська прийняли рішення взагалі ніяк не виправдовувати свою старшу дочку і публічно про це повідомила.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми
Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми

Втім, вона продовжує підкреслювати, що Антоніна проти війни, засуджує дії російської федерації і дуже сумує за Батьківщиною. Дарма що жодного разу не приїхала до рідних.

Ба більше, Антоніні навіть вдалося розлютити українців, вийшовши на червону доріжку в москві, поки її рідне місто страждало від обстрілів. Коли в росії розпочалася мобілізація Ольга Сумська заявила, що не може бути впевнена, що її зять Володимир не буде мобілізований.

Хтозна, можливо, ці нові реалії внесуть певну зміни у позицію Володимира та Тоні?

Схожі статті