Найбагатша співачка України Камалія вбрала себе і чоловіка-пакистанця у жовто-блакитне: “Приємно дивитись”

Знаменита українська співачка Камалія знову вразила мережу публічною появою в патріотичному наряду. Здивував публіку і її чоловік Мохаммад Захур.

Найбагатша співачка України Камалія після початку повномасштабної війни в Україні знаходилася в себе вдома у передмісті. На той момент її чоловіка Мохаммада Захура та обидвох дочок Арабелли та Мірабелли вже не було на території країни. Бізнесмен евакуювався разом з дітьми до Великобританії, але не зміг вмовити кохану вчинити так само.

Камалія разом зі своєю мамою Інною Петрівною залишилася на Київщині принципово. Артистка багато разів записувала звернення до росіян, в яких благали зупинити війну. Та все марно. Через декілька тижнів артистка була вимушена покинути свою батьківщину і вивезла усіх своїх родичів в Європу.

Камалія вразила всіх осиною талією на пляжі
Камалія вбрала себе і чоловіка-пакистанця у жовто-блакитне

Камалія вбрала себе і чоловіка-пакистанця у жовто-блакитне

За кордоном зірка постійно влаштовувала благодійні вечори та концерти. Разом з чоловіком вони пожертвували Україні велику кількість грошей.

Більше, ніж півроку зіркове подружжя не наважувалося повертати дітей до столиці. Але нещодавно стало відомо, що Камалія, Мохаммад, Арабелла та Мірабелла вдома.

І ба більше, артистка одразу ж почала тішити своїх підписників патріотичними знімками. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фото, на якому вся сім’я була одягнена в кольори України.

Кадр був зроблений у студії Сніданку з 1+1. Співачка та її благовірний були одягнені у жовто-блакитні речі, а діти потішили публіку образами у вишиванках.

Варто відзначити, що Мохаммад вже багато років є великим патріотом України і робить усе задля її процвітання. Втім, коли розпочалася війна аудиторія змогла по-справжньому оцінити масштаб його любові до неї.

Схожі статті