Ліза Глінська обрізала розкішне волосся і зробила стрижку під їжачка: колишню любов Ярославського не впізнати

Популярна зірка кулінарії Ліза Глінська показала, наскільки їй пасує коротка стрижка. Дізнайтеся у матеріалі, чому знаменитість вирішила позбутися свого розкішного волосся та як у неї склалося з роботою.

Ліза Глінська. Героїня цього матеріалу давно збирає сотні компліментів від фанатів у мережі. Талант і харизма зробили її справжньою зіркою.

Та не лише це приваблювало завжди прихильників. Щирість та відкритість — козирі потенційної обраниці Володимира Ярославського. На своєму сайті майстриня кулінарної справи поділилася світлинами, де показала, як обрізала волосся.

Крім цього зірка розповіла, що за зміни трапилися у її життя. Виявляється доля круто повернула у Лізи у 2007-му році, чим вона і поділилася:

“Я залишила роботу в музичній школі та переїхала до Ялти, де працювала адміністратором у ресторані”

Ліза Глінська обрізала розкішне волосся

Далі всі стежки почали вести Глінську до нової сфери роботи. Переїхавши до Києва, їй доводилося працювати і в магазині, і навчатися на художника-гримера. Здавалося, що кулінарна кар’єра ніколи не прийде у життя зірки. Втім, у 2012-му році вона відважилася піти на кастинг проєкту “МастерШеф”, де і здобула путівку у нове життя.

Ліза Глінська після весілля з іншим повідала, що переживала у цей час
Ліза Глінська обрізала розкішне волосся

Не тільки професію, а й цікаву особисту історію знайшла на телеканалі СТБ Ліза. Завдяки телабаченню вона змогла познайомитися з Володимиром Ярославським. З відомим шефом її будуть неодноразово бачити разом на світських заходах. Всі прихильники навіть не будуть сумніватися, що ця пара дуже скоро оголосить про свої стосунки. Їх неодноразово підозрювали у романі, але зірки так і не наважилися об’єднати свої серця. Натомість, Глінська щасливо вийшла заміж за людину, яку знає багато років, а її колега досі холостякує. Більше того, Вова поїхала геть з України та займається зараз благодійними вечерями разом з Ольгою Мартиновською.

Нагадаємо, що Ліза не тільки проявила себе на телебаченні. Вона активно веде блог в Інстаграмі та ділиться своїми кулінарними секретами у мережі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.