З шоу “Твій день” на 1+1 одразу до “Good Morning America” на ABC: Стася Ровінська показала свій кар’єрний ріст

Знаменита українська телеведуча та дочка Сніжани Єгорової Стася Ровінська здивувала своїх фанатів появою на ранковому американському шоу. Усі деталі в нашій статті.

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Сніжана Єгорова сколихнула мережу скандальним зізнанням: акторка заявила, що підтримує політику володимира путіна. Зробила вона це, знаходячись далеко за кордоном.

Стасі Ровінській довелося публічно звертатися до глядачів та пояснювати, що вона не розділяє думки своєї матері, і ба більше, знаходиться з нею у конфронтації через її політичну позицію. Після 24 лютого стосунки між членами сім’ї значно погіршилися, але не були остаточно розірвані.

Стася Ровінська показала свій кар’єрний ріст

Ведуча "Твій день" Стася Ровінська на всю країну засвітила вагітний живіт
Стася Ровінська показала свій кар’єрний ріст

Сніжана ніяк не відреагувала на те, що її дочка та онуки вимушені знаходитися в бомбосховищі через війну. Стася повністю порвала стосунки зі Сніжаною, а незабаром повідомила, що разом з чоловіком прийняла рішення емігрувати до Сполучених Штатів Америки.

Дівчина підкреслила, що це було досить нелегко, адже окрім почуттів до своєї батьківщини, Стася залишила в Україні солідне майно та кар’єру.

Пара переїхала до Нью-Йорку і вже через декілька тижнів стало відомо, що Стася знайшла для себе першу роботу — помічницею на знімальному майданчику. А нещодавно їй взагалі вдалося дуже здивувати своїх шанувальників: українська телеведуча з’явилася у студії “Good Morning America” на ABC.

Також Стася повідомляла, що взяла участь у зйомках фільму про Україну. Ровінська отримала головну роль, але кінострічка короткометражна. Тож дебют в американській кіноіндустрії в української зірки також відбувся.

Тим часом Сніжана Єгорова поки що ніяк не коментує рішення Стасі залишитися жити в Америці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.