Андрій Задворний з “Холостячки” показав свою доньку від першого шлюбу не зі Златою Огнєвіч: зовсім не схожі

Андрій Задворний став переможцем другого сезону романтичного проєкту "Холостячка". Але й до нього мав бурхливе особисте життя, а тепер демонструє свої відносини з донькою.

Задворний був одним з небагатьох чоловіків, які прийшли на проєкт маючи дітей поза ним та з надією, що Злата прийме їх як рідних. У Андрія є донька, яку він дуже сильно любить і робить для неї все можливе, лише щоб маленька відчувала себе щасливою та улюблений. На момент зйомок, чоловік розповідав, що донька проводить з ним багато часу і бізнес, який він розвинув, а це виготовлення іграшок, був задуманий заради того, щоб його маленька мала змогу гратися якісними іграшками, адже вибір у магазинах, Андрія та його колишню не влаштовував.

А
Андрій Задворний показав, як проводить час з донькою не від Злати

Ця історія підкорила й Огнєвіч і багатьох глядачів. Тому що завжди приємно спостерігати, як батько ніжно піклується про дітей та вважає свою доньку, справжньою принцесою. Таким чином на початку шоу, Андрій зміг завоювати певну частку аудиторії, але згодом його поведінка стала різко змінюватися і не в кращу сторону. Це помічали глядачі, але не Злата, адже ми бачили всі коментарі й чули думки учасників, а от сама холостячка лише ту картинку, яку їй малювали чоловіки. Тому не дивно, що співачка помилилася з вибором, точніше, її серце обрало не найгіднішого кандидата на роль майбутнього чоловіка. Адже за межами камер, історія кохання швидко згасла.

Ініціатором розриву став Задворний. Спочатку чоловік кілька днів не виходив на зв’язок зі Златою, а потім прийшов до неї та заявив, що кохання в його серці більше немає і до Огнєвіч його не тягне. Такий вчинок дуже розбив серце артистки, але час іде і всі рани загоюються. Відомо, що донині колишні не спілкуються і навіть не мають бажання.

Але певно Андрій спілкується з колишньою дружиною, адже вчора він засвітив в сторіс instagram миле відео з донькою. Де видно, що маленька дуже скучила за татусем, як і він. Задворний ніяк не підписав історію, там було достатньо й емоцій.

А
Андрій Задворний показав, як проводит час з донькою

Тож, що зараз коїться в особистому житті переможця “Холостячки”, невідомо. Можливо він забрав доньку, а може й налагодив стосунки з колишньою дружиною, бо війна впливає на всіх по-своєму. Залишається лише спостерігати далі.

Схожі статті