Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка, яку не переплюнула Аіда Ніколайчук: закрутив з нею службовий роман

Шоумен Ігор Кондратюк показав свою красуню дружину, з якою прожив багато років. Стало зрозуміло, чому в Аіди Ніколайчук не було жодних шансів захопити серце знаменитості.

Мабуть, Ігор Кондратюк був ледь не одним із перших, хто зародив в Україні музичні змагання, створивши шоу “Караоке на майдані”. Проєкт, куди люди приходили, аби публічно показати свої таланти, швидко став популярним на українському телебаченні та протримався в ефірі близько 20 років поспіль. За цей час Ігор став гуру з оцінювання здібностей молодих співаків та майже одразу міг спрогнозувати, чи є в людини шанс отримати популярність у світі шоу-бізнесу. Так Кондратюк й опинився у судейському кріслі шоу “Україна має талант” та “Х-фактор”.

Знаменитий телеведучий був суворим суддею, але лояльність до однієї з учасниць зіграла проти нього. Доволі швидко артисту приписали роман з Аідою Ніколайчук, яка брала участь в “Х-факторі” у 2012 році, де, до речі, здобула перемогу. Шанувальники помітили, що Ігор по-особливому дивиться на підопічну та виділяє її поміж інших учасників.

Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка, яка перевершила Аіду Ніколайчук і Оксану Марченко
Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка

Втім, ця історія так і залишилась на рівні фанатських пліток, оскільки жодного підтвердження роману між Кондратюком та Ніколайчук не було знайдено.

Сам артист давно одружений з Олександрою Городецькою. Ведучий намагається не виставляти напоказ своє особисте життя та прагне вберегти сім’ю під публічних обговорень. Проте деякими деталями знайомства з коханою Ігор таки поділився. Майбутнє подружжя вперше зустрілися на роботі. Олександра працювала на телебаченні бухгалтером, а Ігор постійно приїздив на зйомки. Між красунею та продюсером зав’язався справжнісінький службовий роман та, невдовзі, молоді почали жити разом.

Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка

Кондратюк зізнавався, що дружина підкорила його серце не тільки вродою, а й своїми поглядами на життя, веселим характером та тим, що поряд з нею він дійсно відчував себе щасливим. Закохані прожили разом вже не один десяток років та народили трьох дітей.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк навесні цього року відсвяткував свій шістдесятий ювілей.

Схожі статті