Григорій Решетнік досяг бажаного та відлетів у Європу: чому ведучий “Холостяка” вирішив таки полишити Україну

Популярний шоумен Григорій Решетнік показав фото з-за кордону та розповів, чому на 9-му місяці війни йому довелося полишити рідну домівку і поїхати з України. Що трапилося у житті знаменитості — дізнайтеся у матеріалі.

Григорій Решетнік. Герой цього матеріалу став надзвичайно популярним ведучим в Україні. Надзвичайну славу приніс йому проєкт “Холостяк”, де зірковий чоловік виступає у ролі порадника та кращого товариша для всіх наречених. На очах у знаменитості склалася не одна щаслива пара.

Та цього року життя знаменитості змінилося, як і в усіх українців. Багатодітний батько, хоч і проживає у Києві, але все одно відчув всі складнощі та небезпеку воєнного стану, адже його мама з татом лишилися у рідному Миколаєві. Місто досі перебуває під ударами окупантів, а немолоді батьки шоумена взагалі ховалися у підвалі від обстрілів. На щастя, рідним Григорія таки вдалося виїхати.

32-річна дружина Григорія Решетніка розповіла про розлучення
Григорій Решетнік досяг бажаного та відлетів у Європу

Сам же артист, який за законом може полишити Україну так, як є багатодітним батьком, Батьківщину лишати спершу не хотів. Втім, зараз він показав світлину з Відня.

Виявляється, поїхати потрібно було по роботі, у відрядження. В Австрії планує чоловік пробути недовго і, як повідомляє сам, досі подумки лишається вдома:

“Фізично я тут на декілька днів, але думками й серцем в Україні – там діти, батьки, друзі та надзвичайні українці”, — написав популярний ведучий.

Знаменитий чоловік зазначив, що не уявляє, як живеться нашим громадянам, які вже кілька місяців провели далеко від Батьківщини та хочуть повернутися назад до рідних міст.

Цікаво, що про виїзд за кордон ні словом не обмовилася його дружина Христина. Скоріше за все, вона компанію своєму обранцеві у цій поїздці не склала.

Нагадаємо, що Григорій Решетнік два роки тому втретє став батьком. Народився синочок Олександр. Проте, подружжя мріє ще про донечку. Минулого року ходили чутки про те, що Христина при надії четвертою дитиною, але вони не підтвердилися.

Схожі статті