Свечкоренко з Холостячки-2 одружується: зірвав виставу освідченням і отримав “так” від напівсвідомої коханої

Екс-учасник програми "Холостякчка-2" Роман Свечкоренко зробив пропозицію своїй нареченій і незабаром одружиться. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Вродливого психолога з Холостячки-2 Романа Свечкоренко вважали фаворитом, який має всі шанси підкорити серце Злати Огнєвіч. Втім, в нього це не вийшло ні з першого разу, ні з другого, адже учасник після вильоту був повернений до проєкту, і тим не менш не отримав перемоги.

Роман Свечкоренко з Холостячки-2 одружується

Незабаром після завершення зйомок стало відомо про те, що молода людина знайшов собі іншу кохану. І ба більше, нещодавно з’ясувалося, що цим стосункам суджено розвиватися і надалі, адже Роман зробив пропозицію своїй обраниці.

Роман Свечкоренко з Холостячки-2 одружується

Відповідна публікація з’явилася на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і одразу ж обросла дуже цікавими деталями.

Роман оприлюднив скріншот статті від РБК-Україна, в якій йшлося про те, що психолог буквально зірвав виставу для того, щоб зробити своїй коханій пропозицію, а вона була настільки шокована тим, що відбувалося, що ледь не знепритомніла. Свечкоренко пояснив, що насправді у його нареченої сталася панічна атака.

Роман Свечкоренко з Холостячки-2 одружується

Красуня вже хизується обручкою на її безіменному пальці, але поки що пара не розповідає усіх деталей цієі важливої події в їхньому житті. Чоловік пообіцяв розкрити подробиці заручин пізніше.

Варто відмітити, що буквально декілька місяців тому стало відомо, що Андрій Хветкевич зробив пропозицію своєму хлопцеві. Чоловіки мали побратися після повернення з подорожі.

Натомість переможець проєкту Андрій Задворний поки що не поспішає зв’язувати своє життя з жінками і говорить про те, що в нього ніяк не виходить взагалі зав’язати стосунки, так як йому трапляються жінки, які тільки-но вийшли з стосунків.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".