Джамала повертається на паркет польських “Танців з зірками”: “Я знову в тренувальному залі”

Українська співачка Джамала брала участь у польських "Танцях з зірками" виключно через благодійну мету. Та вибула з проєкту. А тепер заявила, що знову з'явиться на паркеті.

Коли Джамалі запропонували взяти участь в польському проєкті, вона не одразу погодилась, а тільки тоді, коли зрозуміла, чути чином цей крок може бути корисним для українців. Тому, під час кожного ефіру, співачка закликала глядачів донатити кошти на допомогу постраждалим від війни людям. Тож кожен вихід на паркет, ставав для Джамали викликом та боргом перед рідною країною.

Д
Джамала повертається на польські танці

Оскільки артистка вже мала досвід на українських “Танцях з зірками”, вона приблизно розуміла, що на неї чекає, але брала на себе відповідальність набагато більше, ніж в минулий раз в Україні. Артистка протанцювала на польському паркеті 6 випусків та вибула. Звісно, Джамала засмутилася, але це для неї не вперше. Просто зірка хотіла зробити якомога більше, адже прийшла на це шоу з метою зібрати кошти для людей, які постраждали від воєнних злочинів росії.

Але на днях у своїй соціальній мережі instagram, співачка заявила, що вона повертається на вже рідний паркет та до свого партнера Яцека Єшке, який, до речі нещодавно став батьком і отримав від експартнерки дуже миле привітання.

Тож Джамала пообіцяла, що тиждень буде насиченим та актинами. Адже зірка повертається на паркет, щоб виступити на фінальному ефірі проєкту, а також заспівати один зі своїх треків. І це теж велика можливість знову зібрати кошти для Українців у прямому ефірі, коли його будуть дивитися не тільки поляки, а й інші європейські країни. Проте всі секрети співачка розкривати не стала, але попередила, що їх буде достатньо для того, щоб здивувати українців та поляків.

Схожі статті