Слава Камінська вразила українців милим спілкуванням зі зрадницею Ані Лорак: “Сонечко нас любить”

Слава Камінська вирішила публічно поспілкуватися зі зрадницею Ані Лорак. Співачки мило обмінялися компліментами у соціальній мережі instagram.

Доволі скандальна українська співачка Слава Камінська знову ошелешила публіку своєю черговою витівкою та викликала неабияке обурення українців. Відомо, що Камінська вже тривалий час перебуває за кордоном, в саме у Нідерландах, але постійно щось з’ясовувати, слава не забуває з українськими колегами.

Тож, цього разу Камінська публічно подякувала запроданці Ані Лорак, яка, попри українське коріння  обрала мовчати про війну, яку принесла до нас росія. Кароліна жодного разу не висловилась проти цієї війни та вирішила взагалі на довгий час видалити всі свої соціальні мережі, аби позбавити себе осуду та критики. Проте така поведінка тільки посилила негатив від українських колег та народу.

Слава Камінська ніжно подякувала Лорак
Слава Камінська ніжно подякувала Лорак

Отже, днями Слава випустила новий трек під назвою “Божевільна” і тут Ані Лорак вирішила привітати колегу з виходом нової пісні. І замість того, щоб якось направити Кароліну у правильне річище думок, Слава подякувала їй за підтримку та написала:

“Сонечко нас любить не просто так, сонечко любить правду і не любить брехні”.

Знаючи, як Лорак ставиться до воєнних злочинів росії в Україні, бачити такі ніжності від українських колег, просто абсурдно. Звісно, ніхто не знає, які стосунки між ними в реальному житті, але такі витівки – велика помилка зі сторони Камінської, адже більшість українських зірок активно засуджують зрадників та мовчунів, які сидять у країні агресора.

Слід зазначити, що Лорак, Повалій, Корольову та інших українських зрадників, було позбавлено українських нагород за досягнення у творчості.

Схожі статті