Що відомо про позашлюбну трійню Олега Винника? Повелитель вовчиць вразив новиною: “Треба заспокоїтися”

Відомому українському виконавцю Олегу Виннику роками вдається приховувати правду про своє особисте життя. Але ні для кого не секрет, що чоловік давно одружений і має дітей.

Після появи Олега Винника на українській естраді більшість глядачів не знали про нову зірку майже нічого. Втім, рік за роком пресі вдавалося дізнаватися все нові й нові захоплюючі деталі про його особисте життя.

Винника не хотіли брати на українське телебачення
Що відомо про позашлюбну трійню Олега Винника

Наприклад, завдяки візиту до його рідного села журналісти дізналися, що справжньою дружиною артиста є його бек-вокалістка Таюне. Нібито саме з нею чоловік колись одружився і саме з нею у шлюбі став батьком вперше.

Що відомо про позашлюбну трійню Олега Винника

Однак, бажання телевізійників знайти відповіді на свої питання іноді переходять межі. Тож артиста вирішили розіграти, сподіваючись, витягнути з нього якісь нові деталі про його минуле.

Українського співака Олега Винника жорстоко розіграли в ефірі телевізійного шоу “Вечір із Наталією Гаріповою” на телеканалі СТБ.

Під час програми у студії з’явилися троє хлопчиків-близнюків. Артисту заявили, що це його позашлюбні діти. У двтдахів блакитні очі та світле волосся. Діти поводилися настільки правдоподібно, що неможливо запідозрити брехню. І у глядачів та у Винника стався шок.

“Мені треба заспокоїтися. На мене наринули різні спогади”, – відреагував Винник.

Проте співак пізніше заявив, що не має відношення до цих дітей, оскільки у рік їхнього зачаття – у 2011 році в Україні його не було.

Нагадуємо, що журналісти вважають, нібито у співака і вокалістки є спільний син Юліан, який народився під час їхньої еміграції до Німеччини. Втім, хлопчик навіть жодного разу не потрапив до об’єктиву, тож шанувальники не мають гадки, як він виглядає.

Схожі статті