Влад Яма повернувся до України? Після втечі до США хореограф натякнув на те, що знаходиться в Києві

Знаменитий український хореограф Влад Яма заінтригував мережу можливим поверненням до України після піврічної еміграції. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Влад Яма припинив ділитися зі своїми підписниками актуальними фотографіями та дописами, обмежуючись лише публікацією архівних кадрів. Шанувальники хореографа підозрювали, що це пов’язано з його еміграцією. І як з’ясувалося пізніше, мали рацію.

Влад Яма натякнув на те, що знаходиться в Києві

Зірка вивіз свою дружину та сина до Сполучених Штатів Америки. Зірка підкреслює, що зробив це ще до того, як чоловікам заборонили виїзд з України. Варто відзначити, що рідний брат Влада успішний юрист, який так чи інакше міг також надати йому допомогу при виїзді за кордон. Сам Яма неодноразово демонстрував, наскільки поважає закони та воліє бачити українців законослухняними.

Влад Яма натякнув на те, що знаходиться в Києві

Поки що хореограф не надто ділиться своїми планами на майбутнє. Хоча його кума Юла не так давно заявила, що вони дуже хочуть побачитися в Києві, і цілком імовірно, що це відбудеться.

Ба більше, нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з автозаправки, а під фото відмітив українську компанію Сокар. Чи знаходиться зараз Влад в Сполучених Штатах, або ж на деякий час виїхав до України, знати ніяк не можна, якщо тільки зірка сам не поділиться цією інформацією.

Влад Яма натякнув на те, що знаходиться в Києві

А втім, хореограф дійсно може натякати на свою поїздку до Батьківщини. Нагадуємо, що його батьки після початку війни залишилися в Запоріжжі, яке сильно постраждало від російської агресії. Чоловік сильно хвилюється за своє рідне місто, за будинок, в якому він виріс і за місця, де колись провів своє дитинство.

Схожі статті