Всі чоловіки Алли Мазур: скільки разів насправді виходила заміж 56-річна ведуча і від кого народила свого сина

Популярна зірка Алла Мазур тримає своє особисте життя у суворій таємниці. Втім, в еру інтернет-мережі важко щось приховувати від прихильників. Дізнайтеся, з ким мала відносини зірка та кому подарувала свого крихітного сина?

Ведуча Алла Мазур стала неймовірно популярною. Зірка прославилася ще у 1990-х роках та досі не полишила улюбленої студії на телеканалі “1+1”. Прихильникам досі хочеться дізнатися найдрібніші подробиці життя знаменитості.

Зокрема таємничою лишається тема її шлюбу та народження сина. Тривалий час батьківство приписували колезі знаменитості телевізійнику Роберту Опаленику. Він багато років вже співпрацює з Аллою та навіть не відмовлявся з нею відвідувати світські заходи. Після народження карапуза, мережею стали ширитися фотопорівняння хлопчика і зовнішності чоловіка. Цікаво, що жодного разу ніхто, ні дикторка, ні її колега, не підтвердили, але й не заперечили стосунків один з одним.

Як виглядає чоловік телеведучої Алли Мазур
Всі чоловіки Алли Мазур

Втім, завіса таємничого особистого життя Мазур привідкрилася після одного свята Першого дзвоника. Ведуча разом із сином прийшла на урочисту лінійку, але під час фотографування забула зняти бейджик з сорочечки Тьоми, де і було написано прізвище дитини. Виявляється, що він — Бондаренко.

Розсекречено прізвище таємного чоловіка Алли Мазур, якому вона народила сина
Всі чоловіки Алли Мазур

Відомо також і те, що знаменитість розповідала, що її обранець полюбляє  непублічне життя, хоча й не є особою, пов’язаною з політикою чи значними фінансами.

Тим не менш, прихильники ведучої підозрюють, що Алла і досі може бути незаміжньою, адже офіційно про зміну сімейного статусу вона не повідомляла та не досі не вдягнула обручки.

Нагадаємо, що у 2019-му році Мазур повідомила про те, що має онкологічне захворювання. Знаменитість відчайдушно боролася за життя та намагалася не говорити про свої проблеми на публіку. Допоки можна було приховувати наслідки недуги перуками і макіяжем — невпинно працювала. Та згодом зрозуміла, що немає сенсу створювати ще одну таємницю для фанатів та розповіла все, як є.

Схожі статті