“Він супер недобросовісна людина”: Козловський зізнався, чому пішов від Кондратюка і назвав його “тарганом”

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову заговорив про Ігоря Кондратюка та їхній конфлікт. Але в цей раз висловів на добирав.

10 років тому Віталій Козловський та Ігор Кондратюк розірвали робочі та дружні стосунки та перейшли у фазу конфлікту. Їхні стосунки то ставали гірше, то ніби припиняли своє існування, але вже ніколи не покращувалися.

Віталій Козловський зізнався, чому пішов від Ігоря Кондратюка

Не так давно Ігор Кондратюк заявив в інтерв’ю, що його колишній підопічний Козловський досі не повернув йому борг і запропонував йому продати свій орден, щоб виплатити гроші. Імовірно, саме це стало причиною ескалації конфлікту між чоловіками.

Віталій Козловський зізнався, чому пішов від Ігоря Кондратюка

Нещодавно і співак завітав на інтерв’ю на канал Новини. Live. На цей раз він не добирав висловів і розповів усе, що думає про колишнього продюсера.

“Я нарешті зрозумів, що він супер недобросовісна людина. Про це завжди казав мені мій тато. А я завжди вважав, що десь я напевно в чомусь винен. Перед ним, перед Кондратюком, а він га*нюк. Все. От не хочу зараз підбирати слів, не хочу виправдовувати себе. Я не хочу здаватися якимось невихованим.  Це не заклик, це моя думка: ти мені запиталася, я тобі кажу. Я зрозумів, що якби я цю людину побачив би сьогодні, у нас без ним була абсолютно інша розмова. Тому що я на нього дивлюся, як на… Хоча він може б тікав би від мене як завжди. Це він робив усі ці 10 років. Це так само, якби ми зараз з тобою говорили на тему тарганів у тебе, у мене вдома. Не хочу я говорити про того таргана”, — поділився почуттями Віталій Козловський.

Тим не менш, артист зізнався: розуміє, що Ігор Кондратюк став для нього, як щасливим квитком, так і дуже великим нещастям.

Схожі статті