Роман Полянський покинув Аліну Гросу після операції і втік за кордон: співачка розсталася з бойфрендом

З'явилася інформація, згідно якої Роман Полянський покинув свою кохану Аліну Гросу та опинився в російській федерації. Що відбувається у зірковій парі?

Через декілька місяців після розлучення зі своїм першим чоловіком Олександром Комковим Аліна Гросу вступила у стосунки з російським актором Романом Полянським.

Новина стала сенсаційною, адже після розриву пройшло не так багато часу. Деякі навіть складали висновки, нібито почуття у артистки з’явилися до нового коханого ще за часів, коли вона була заміжньою жінкою.

Роман Полянський покинув Аліну Гросу після операції

Після початку повномасштабної війни в Україні Роман Полянський зник з інформаційного простору. Його особиста сторінка в соціальній мережі Instagram закрита, а сам він жодного разу не з’явився у публікаціях своєї коханої.

Лише через півроку Павло Зібров заявив, що нібито насправді російський актор постійно знаходиться поруч з артисткою і дуже підтримує Україну. Тим не менш, Аліна Гросу нещодавно пережила кількагодинну операцію, а під час реабілітації скаржилася, що їй навіть немає кому приготувати компот. Тим часом її бойфренд засвітився в Москві на одному з заходів.

Роман Полянський покинув Аліну Гросу після операції

Тобто на даний момент пара не разом, і як мінімум знаходиться в розлуці. Втім, Слава Дьомін вже поділився думкою про те, що нібито зірки могли розстатися. Зокрема журналіст зізнався, що намагається отримати офіційний коментар від співачки, але вона не поспішає ділитися з ним інформацією.

“Сторінку Полянського в Instagram закрито, Аліна нічого з ним не викладає. Від інтерв’ю вона відмовляється. Деякі шанувальники впевнені, що вони з Романом розлучилися. Чекаємо на офіційну інформацію”, – сказав Дьомін.

І хоча якісь висновки робити поки що зарано, публіка вже готується до найгірших новин. Так чи інакше, але на Романа Полянського вдома чекають не тільки батьки, але і кар’єра.

Схожі статті