Надя Дорофєєва відкрила секрет про вагітність від Кацуріна та розповіла про свою вагу: “Це очікувано”

Українська популярна співачка Дорофєєва останнім часом активно говорить на тему своєї вагітності та майбутніх дітей, але що це за розмови, чи то про майбутніх дітей від Кацуріна, чи тільки роздуми про це.

Коли зірки починають розвивати нові стосунки, шанувальникам завжди хочеться для них найкращу долю і часто загальноприйняту, весілля, діти, побут. Тому після офіційної заяви Наді та Михайла про стосунки, багатьом хочеться, щоб у них все склалося якомога краще, ніж у попередніх шлюбах. І звісно всі бажають їм продовження роду. тому, тема вагітності з’явилась сама собою і тепер є активно обговорюваною всюди.

Вже ходить достатньо чуток про те, на якому ж місяці вагітності співачка. Також, людей бентежить питання чи хоче сам Кацурін ще дітей, бо вже має двох від колишньої дружини, але його це не втримало. До речі, наївно думати, що дітьми можна когось до себе прив’язати. Тому, певно прихильника Наді турбуються про її подальшу долю і через це виникають такі питання.

Надя Дорофєєва розповіла про вагітність
Надя Дорофєєва розповіла про вагітність

Заради того, щоб розвінчати міфи й плітки, Надія вийшла на зв’язок з підписниками в instagram та відповіла на кілька питань стосовно своєї вагітності та ваги. Спочатку шанувальники зайшли здалеку і запитали у Наді якою є її вага. Потім в артистки прямо запитали про вагітність, на що Надя відповіла коротке “Ні”. Ну, а згодом прийшло й очікуване питання на тему чайлдфрі. На що Дорофєєва відповіла:

“Ні. І на цьому очікуваному питанні я завершую наш з вами інста вечір. Дякую вам, ви хороші”.

Дорофєєва розсекретила свій стан
Дорофєєва розсекретила свій стан

Тож, Надя знаходиться у стабільній вазі та зовсім не планує вагітніти найближчим часом, тому, питання про діточок Міші й Наді можна відкласти на безвік та трохи погасити свій інтерес до цієї теми. Тому, залишається лише спостерігати за стосунками артистки з Кацуріним і не робити поспішних висновків

Схожі статті