Хто зі знаменитостей отримав державну нагороду під час подій: Кошовий, Пікалов, Камалія, Кондратюк та інші

Сьогодні кожен українець боронить державу на своєму фронті. Зірки також не лишаються осторонь та докладають зусилля, аби якомога скоріше витіснити ворога. Дізнайтеся, хто за свої досягнення вже отримав нагороду.

Нинішні події нікого не лишили байдужим до долі держави. Українські артисти також стали частиною великого спротиву проти загарбників з росії. Багато кого вже навіть відзначили нагородами за проактивну позицію і допомогу країні.

Наприклад, співачка Камалія нещодавно показала, як отримала Орден княгині Ольги. На церемонії були присутні діти знаменитості і, звісно, її чоловік Захур. До речі, цю ж відзнаку присвоєно також і Наталії Могилевській, Златі Огнєвіч і Світлані Тарабаровій.

Хто зі знаменитостей отримав державну нагороду під час подій

На День Незалежності нагороди отримали й інші співаки. Зокрема орден “За заслуги” ІІІ ступеню отримали Андрій Данилко, Олег Скрипка та Арсен Мірзоян.

До речі, чоловік Тоні Матвієнко боронив державу зі зброєю у руках, коли орда загарбників прийшла на Київщину. Проте, згодом співак став займатися волонтерською діяльністю.

Хто зі знаменитостей отримав державну нагороду під час подій

Відзнаку за допомогу в обороні отримав й Ігор Кондратюк. Тепер продюсер може похизуватися медаллю “Щит ТрО”. Ось, як він сам прокоментував свою нагороду:

“Подякував Командувача сил ТрО генерал-майора ЗСУ Ігора Танцюру за відзнаку – “Щит ТрО”. Продовжуємо разом працювати, наближувати нашу Перемогу на російськими окупантами – рашистами, нацистами і вбивцями українців”

Багатьох цікавило питання: чи відзначили досягнення Сергія Притули. Шоумен з перших днів війни активно волонтерить та допомагає фронту. Завдяки ініціативам ведучого вдалося навіть отримати для армії Байрактар, який коштує чимало. Звісно, знаменитість також не лишили без відзнаки. Кумир мільйонів нині також має орден “За заслуги” ІІ ступеню. Проте, зараз зірковий чоловік фактично і не згадує свою відзнаку та не показує її.

Нагадаємо, що державні нагороди отримали актори студії “Квартал 95” Олександр Пікалов та Євген Кошовий.

Схожі статті