Доля замку Алли Пугачової та Максима Галкіна вирішена: хто поклав око на маєток, який коштує мільярд?

Після початку повномасштабної війни в Україні з'явилася інформація, що Максим Галкін прийняв рішення продати свій замок, який колись побудував для Алли Пугачової.

Коли Максим Галкін та Алла Пугачова почали задумуватися про спільних дітей, пара прийняла рішення побудувати власний будинок, який став би прихистком їхнього кохання та його плодів.

Максим Галкін викупив величезну ділянку у Підмосков’ї в селі Грязь, де згодом почав будувати розкішний замок для своєї коханої. Впродовж довгих років будівля доповнювалася різноманітними деталями та приміщеннями. На території сім’я виростила розкішний сад і не покидала своєї домівки без необхідності.

Доля замку Алли Пугачової визначилася

У мережі спливли фото замку Алли Пугачової і Максима Галкіна
Фото замку Алли Пугачової і Максима Галкіна

Після початку повномасштабної війни в Україні Максим Галкін одразу ж засудив дії російської федерації, забрав свою сім’ю та перебрався до Ізраїлю, де у нього є маєток в Кесарії. Родина планувала повернутися на батьківщину, однак доля підготувала дуже неочікуваний сюрприз: зіркова родина стала для росіян ворогами, а цькувати їх почали усі — від влади до народу.

Врешті-решт, було прийнято рішення продати замок. Принаймні, так повідомляли російські ЗМІ. Поки нерухомість намагалися вигідніше реалізувати на ринку, за нею нареглядав Микита Пресняков.

Згодом з’явилися вельми цікаві деталі щодо замку. Мовляв, ділянка була придбана незаконно, а тому відчуження буде проходити дуже болісно. Ба більше, за будинок Максим попросив мільярд рублів, що насправді виправдано, адже будинок неймовірно розкішний і на нього були витрачені колосальні фінанси.

Зараз повідомляється, що Алла Борисівна та Максим все ж таки визначили долю свого дому. Замок залишиться в їхніх руках. Ось тільки жити в ньому вони не зможуть, і будуть приїжджати у нього, як в літню резиденцію. Як ніяк, але новина про еміграцію родини вже всім відома.

Схожі статті