Наталія Могилевська після розмов про материнство показала округлий живіт: що відомо про вагітність зірки

[minyta-subtitle]

Шанувальники артистки вже не можуть дочекатися тієї миті, коли Наталя офіційно оголосить про свій цікавий стан. Адже на деяких фотографіях видніється округлий животик зірки, що й дає привід думати, що Могилевська нарешті вагітна. Адже всі знають, як сильно Наталя хоче дітей та ніколи не приховувала свого бажання мати велику, щасливу родину, але поки що не вдалося.

Наталя Могилевська засвітила вагітний животик

Натомість співачка інтригує народ своїм таємничим коханим чоловіком, який з самого початку повномасштабної війни, допомагав зірці та підтримував її. Наталя дуже радіє тому, що знайшла сильне плече, під яким їй затишно та безпечно. Імені свого героя артистка не розкриває, але пообіцяла показати його як тільки завершиться війна.

Окрім стосунків Могилевської, шанувальників бентежить ймовірна вагітність зірки. Адже вона часто стала ховати животик на фотографіях та ніяк не реагує на плітки та розмови щодо поповнення. Проте глядачі на кожній фотографії помічають, як росте животик артистки. В одному зі своїх постів у instagram, Наталя розповіла, що заради того, щоб позбутися пліток, вона не буде їсти деякі продукти. Це, звісно був жарт, але все ж питання залишається відкритим.

Наталя Могилевська показала округлий животик

Чи вагітна Могилевська насправді невідомо, але принаймні аудиторія Наталі помітила, що на одному фото, животик співачки округлився, а зірка вирішила прикрити його корсетом, але це не вдалося зірці. І тут знову від Наталі не дочекалися реакцій. Але один факт підтверджується – животик на фотокартках співачка дійсно ховає і насправді варіантів причин для цього може бути безліч. Тому слід дочекатися особистої  відповіді Могилевської.

Схожі статті