Влад Яма вперше провів екскурсію зірковим маєтком

Влад Яма та його дружина показали нове помешкання танцювальної пари.

Влад Яма активно користується соціальними мережами, де розповідає про професійне та особисте життя. Днями його дружина Ліліана виклала відео-екскурсію заміським будинком танцювального подружжя. Вона розповіла, що родина хотіла пошвидше переїхати до родинного маєтку, тому останні штрихи доробляли живучи там.

Влад та Ліліана розповіли, що їм давно подобається стиль лофт. Але для свого помешкання вони обрали м’якшу його версію. Будинок виконаний у світлій кольоровій гамі. що робить його набагато світлішим. Окрему увагу привернули світильники на кухні у вигляді тертушок і кабінет хореографа у темних тонах у вигляді паркінгу. До речі, як зауважила дружина хореографа, ідея з тертушками замість звичних абажурів належала саме Владові Ямі.

Крім дому, танцівник показав подвір’я перед будинком і розповів де грає з сином у футбол, а де родина готує і ласує смаженим на грилі м’ясом. Як виявилося, майже вся робота по дому і приготування їжі лежить на плечах Ліліани.

Єдине, що залишилося поза кадром – спальні подружжя і сина.

Прихильники високо оцінили маєток і зазначили, що в ньому відчувається дух родини. Також відмітили красивий голос Ліліани, з яким можна і на радіо працювати, і на телебаченні.

Раніше на своїй сторінці у мережі Instagram відомий хореограф викладав відео танцю з дружиною. Станцювала пара з дотриманням карантинних вимог. А Влад Яма навіть продезинфікував руки перед тим як запросити Ліліану до танцю.

Прихильники оцінили запальний танець пари і почали вимагати продовження. Вони відмітили позитивний настрій пари, незважаючи на карантин і поцікавилися чи Ліліана професійна танцівниця.

Новий будинок повністю відповідає духу власників. Так само світлий і затишний, як і відносини в парі.

spot_img

Схожі статті