36-річна Оля Цибульська прокоментувала прийдешні пологи і поділилася настроєм: “Маю народжувати з дня на день”

Популярна співачка Оля Цибульська полюбляє спілкуватися онлайн зі своїми прихильниками. Так, в одну із онлайн-сесій її рубрики "питання-відповідь" спливли дуже цікаві подробиці. Артистка висловилася про пологи та вагітність.

Оля Цибульська все своє життя приділяє увагу творчості, але попри всі свої досягнення вона досі лишається близькою до своїх прихильників. Мало хто з зірок готовий онлайн спілкуватися з фанатами, але лише не ця зірка. Регулярною на її сторінці в Інстаграмі є рубрика, де всі бажаючи можуть поставити запитання про особисте чи спитати поради. На найцікавіші знаменитість публічно відповідає.

Оля Цибульська розповіла, що часто їсть вночі
36-річна Оля Цибульська прокоментувала прийдешні пологи

Так нещодавно вона вирішила підняти дуже близьку багатьом жінкам тему пологів та материнства. Сама вона виховує чудового синочка Нестора, який вже пішов до школи. Народила співачка дитину своєму обранцеві — Сергію. Хлопчик росте справжньою відрадою для своїх батьків. Народжувала його Ольга сама. А нещодавно, знаючи бекграунд Цибульської, підписниця написала їй про свої емоції стосовно майбутніх пологів:

“Маю народжувати з дня на день, і дуже переживаю”, — написали в Інстаграмі, на що зірка відповіла: “Не переживай. То така штука, що не проспиш. То така любов, що будеш в шоці. І тіло твоє знає, що робити дуже добре. З лікарем в тандемі — буде все круто. Налаштуйся”.

36-річна Оля Цибульська прокоментувала прийдешні пологи

Цікаво, що співачку часто підозрювали у тому, що її рідний Нестор — не від законного чоловіка. Артистці приписували роман із Дзідзьо, який насправді став дуже близьким для неї. Михайло Хома — це кум знаменитості. Та такі майже сімейні стосунки зав’язалися у музикантів задовго після народження малюка. У мережі навіть намагалися знайти схожі риси у зовнішності хлопчика та епатажного співака.

Проте, всі сумніви було розвіяно саме Ольгою, якій набридло приховувати свого обранця. Цього року вона нарешті познайомила прихильників зі своїм коханим. Чоловік сам пояснив, що не бажав ставати публічною особою, але жінці у фотосесії та короткому інтерв’ю відмовити ну ніяк не зміг. Разом з цим Сергій знову пішов з медійного простору, лишивши хейтерів Цибульської ще однієї теми для пліток.

Нагадаємо, що раніше намагалася розвіяти чутки про роман Дзідзьо та колеги по сцені його колишня дружина Славія, яка категорично запевняла, що Михайло не міг зраджувати з іншою, а тим паче з кумою.

Схожі статті