Куди зникла Ані Лорак? Після втечі з москви співачка розсекретила нове місцезнаходження: “Відчуваю себе вдома”

Відома російська співачка Ані Лорак через півроку після зникнення з інформаційного простору поділилася своїм місцезнаходженням з підписниками.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак забрала свою дочку Софію та поїхала за кордон. Згодом з’ясувалося, що спадкоємиця артистки опинилася вдома у своєї турецької бабусі.

Натомість, де ховалася сама Ані відомо не було. Артистка не виходила на зв’язок зі своїми шанувальниками майже півроку. І за увесь цей час засвітилася лише на весіллі у Вірменії. Її акаунт в соціальній мережі Instagram був видалений, тож зв’язку з зіркою просто не було.

Куди зникла Ані Лорак

Мовчунка Лорак написала лист розкаяння
Куди зникла Ані Лорак

Восени Ані Лорак прийняла рішення повернутися на сцену. Співачка показала себе у москві, відновила особисту сторінку в соцмережах, а також почала активніше давати концерти. Дарма, що її виступи в Європі були почергово зірвані активістами.

Не допоміг і лист-покаяння, в якому Ані Лорак заявила, що не хоче брати участі в політиці, і хоча просто тішити своїх фанатів піснями. Ба більше, і він спричинив нову хвилю критики та хейту.

А нещодавно Ані Лорак знову засвітилася в Іспанії. Вочевидь, перебування в російській федерації їй не здається безпечним або ж сприятливим для її кар’єри. Що на даний момент співачка робить в Європі всім відомо: вона продовжує заробляти гроші за кордоном, адже в росії її полишили такої можливості.

У дописі до фотографії зірка заявила, що почувається, як вдома, тож хто знає, можливо Ані Лорак піде по стопах великої кількості російських артистів і а раптово прийме рішення залишитися в Іспанії.

Тим паче, що пліткують, нібито її компанія в російській федерації ліквідована, а російські юристи мають намір не випускати її з судових засідань .

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".