Олег Винник ніжно обійняв особливу жінку при надії та поцілував округлий животик з малюком: це не Таюне (ФОТО)

Популярний співак Олег Винник давно приховує своє особисте життя. Нещодавно у мережі спливла світлина, як Головний вовк країни ніжно цілує вишукану панянку у вагітний животик. Хто вона і чому артист до неї так ніжно ставиться?

Знаменитий Олег Винник — зірка дуже загадкова. Він не любить обговорювати своїх обраниць та сімейне життя. Лише раз на питання Каті Осадчої про його кохану він різко відповів, що чоловік його віку вочевидь має милу у серці. Після цього ніхто з журналістів не наважувався більше турбувати його такою цікавістю.

Головному вовку країни часто приписували романи з різними жінками, а нещодавно спливно фото, як одну з них він цілує у вагітний животик. Фото зробили у момент того, як співак спілкувався з Ілоною Гвоздьовою. Він цілунком благословив малюка. Це показала сама танцівниця у сторіз в Інстаграмі. На світлині зірка виглядає дуже щасливою, а животик виглядає так, наче скоро народитися довгоочікуване немовлятко.

Олег Винник ніжно обійняв особливу жінку при надії

Проте, романтичних стосунків цим зіркам не варто приписувати. Відомо, що хореографиня не схотіла ставити у пару з Винником під час участі у проєкті “Танці з зірками”. Всі були здивовані такою відмовою, адже знаменитості пророкували точну перемогу. Причина крилася у щільному графіку виконавця. Саме тому перевагу було надано Володимиру Остапчуку, який мав більше часу на репетиції. Втім, його конкурент не образився.

Олена Шоптенко та Олег Винник
Олег Винник ніжно обійняв особливу жінку при надії

До речі, нині про Олега майже нічого не чутно, адже через свою недугу він поїхав у Європу та закинув соціальні мережі взагалі. Також ні слова не чутно і про Таюне, його потенційну дружину та бек-вокалістку. Останнє повідомлення про свій стан та справи артист передавав навіть не особисто, а через своїх представників. Деталей свого лікування співак розкривати не хоче.

Нагадаємо, що більше про сімейне життя зіркового чоловіка, його подробиці особистого життя та романи на стороні ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті