Як Олексій Суханов виглядає без окулярів: ведучий “Говорить Україна” молодий і красивий водночас

Олексій Суханов став невід'ємною частиною українського телебачення. І він заводи мав свій власний стиль, який родич його особливим. Але днями ведучий показав, що може виглядати й інакше, наприклад, без окулярів.

Олексій І справді став улюбленцем публіки, він настільки влучно вміє сказати щось героям своїх передач, що люди вмить заспокоюються і починають думати в тому напрямку, в якому потрібно ведучому. Його шоу – це людські історії, тому вміння бути лояльним та водночас жорстким дано не кожному, але в Олексія воно точно розвинуте дуже добре. Можливо це прийшло до нього з досвідом, адже на телебаченні Олексій вже багато років.

Олксій Суханов з'явився в новому образі
Олексій Суханов з’явився в новому образі

Щоправда, свою кар’єру він починав з російського телебачення і також мав там успіх, але у зв’язку з ситуацією., яка сталася на Донбасі у 2014 році, Суханов відмовився співпрацювати з агресивною країною та повністю перебрався до України, не дивлячись на те, що сам він народився в росії, отримав там освіту та прожив половину свого життя. І це не дивує, адже кожна людина сама обирає свій шлях в житті й тільки від нас самих залежить де ми будемо і ким ми будемо. Так, Олексій обрав чесний шлях для своєї совісті та свого розвитку і це викликає повагу.

Слід зазначити, що Суханов – це ведучий з особливим стилем, він завжди виходить в ефіри в досить ексцентричних та яскравих вбраннях, а невід’ємною частиною його образів завжди є окуляри. Таке враження, що ведучий ніколи їх не знімає. Проте досі невідомо, чи є насправді у Суханова проблеми із зором, чи це дійсно лише частина стилю.

Але нещодавно Олексій постав перед публікою без окулярів та дуже здивував своїх шанувальників. Ніхто, ніколи не бачив телеведучого без окулярів. І варто підкреслити, що він ніби молодшає без них. Хоча й в окулярах і без них Суханов виглядає стильним та красивим. Адже не одяг прикрашає людину, а людина одяг. Тож, дивувати Суханов вміє і робить це професійно, що не може не вражати.

Олексій Суханов з'явився в новому образі
Олексій Суханов з’явився в новому образі

Олексій Суханов яскравий та темпераментний ведучий, який почав свою кар’єру в Україні завдяки шоу “Говорить Україна” та настільки полюбився глядачам, що став невід’ємною частиною проєкту. А тепер вирішив змінити стиль та показав, як виглядає без окулярів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.