Катя Велика з “МастерШеф. Битва сезонів” похизувалася знайомством зі свекрухою Каменських: “Потапа обожнює”

Учасник "МастерШеф. Битва сезонів" Катерина Велика публічно похизувалася знайомством зі матір'ю Потапа. Що розповіла зірка про сім'ю, дізнайтеся в статті.

Відома українська учасниця кулінарного проєкту “МастерШеф” Катерина Велика, яка цього року з’явилася у Битві сезонів, ніколи не впускає можливості розповісти дещо цікаве про своє життя.

Катя Велика розповіла про знайомство зі свекрухою Насті Каменських

Катя Велика показала немовля і розповіла, коли стала мамою
Катя Велика розповіла про знайомство зі свекрухою Насті Каменських

Кухар є дуже заможною людиною, яка може собі дозволити придбати неймовірні враження. Але не дарма вважається, що найкращі враження можна отримати завдяки спілкуванню з цікавими людьми. І нещодавно Катя це довела.

В 11-му випуску що стало відомо, що на зйомки прийде сам Потап. Учасники мали створити страви, які асоціюються з його хітами, а виконавець, в свою чергу, дегустуючи їх, мав завдання вгадати власну пісню. Коли Катерина почула, що зустрінеться з Потапом, то не стримала емоцій та розповіла, чому так зраділа.

“Я так зраділа, тому що з Потапа мамою Люсею, а він прекрасний Потап син, я займаюся з нею в одному спорт-клубі. Вона така прекрасна, легка блондинка, яка обожнює свого сина. Мені аж так тепло стало”, – зізналася Велика.

Але це не єдина цікава річ, яка стала відома фанатам зіркового подружжя завдяки кулінарному проєкту.

Олексій розповів, що Настя Каменських часто готує йому вдома макарони аль денте. Виявляється, на співачку сильно вплинуло її проживання в Італії. Тому артистка не тільки харчується по-італійськи, але навіть і співає по-італійськи вдома, і навіть поводиться, як італійка.

Цікаво, що сама співачка дуже рідко згадує про своє проживання в Європі, а її фанати навіть забувають про те, наскільки італійська культура вплинула на їхнього кумира.

Схожі статті