Оля Цибульська відправила сина харчуватися у McDonald’s, прокоментував, чому дозволяє фаст-фуд: “Цілющий Мак”

Оля Цибульська — популярна співачка, яка віртуозно поєднала кар'єру та материнство. Син Нестор отримує все бажане і ненька не відмовляє йому навіть у фаст-фуді. Дізнайтеся, чому зірка не проти McDonald's.

Фаст-фуд і діти — одвічна морока для свідомих батьків. Різноманітні бургери, нагетси та напої манять малюків, а бренди підігрівають цікавість до свого меню різними заходами для карапузів та яскравими іграшками. Для багатьох батьків — це справжня дилема: давати чи не давати “швидку їжу” своїм крихіткам.

Оля Цибульська у цьому плані є дуже прогресивною матусею. Вона показала, що не обмежує Нестора та може купити йому меню навіть у McDonald’s.

“Цілющий Мак”, — підписує сторіз артистка, поки її син крутить кексик у кадрі.

Оля Цибульська відправила сина харчуватися у McDonald’s

Зірка зараз поїхала з дитиною у Євросоюз заради благодійного концерту. Хлопчика взяла з собою і він мужньо проходив кордон та всі перевірки на митниці разом з ненькою. До речі, малюк не скаржився, а навпаки з цікавістю їхав на зустріч новій країні.

Цікаво, що Нестора у мережі часто називали сином Дзідзьо. Ці чутки почали ширитися мережею після того, як Цибульська та Михайло Хома стали разом співпрацювати у дуеті та виступати з любовною лірикою. Знаходилися навіть спільні риси у зовнішності екс-чоловіка Славії та маленького хлопчика. І хоча знаменитості у три голоси запевняли, що всі плітки є неправдивими, прихильники все одно продовжували створювати теорії, щодо роману артистів.

Оля Цибульська відправила сина харчуватися у McDonald’s

Втім, нещодавно Оля розкрила справжнього тата дитини. Чоловік зірки, Сергій, відверто заявляв, що не хоче публічності. Та перед проханням милої влаштувати фотосесію — не встояв. Зірка також наголосила, що у шлюбі вона давно і побалувала фанатів яскравими світлинами з сімейної прогулянки.

Нагадаємо, що співачка також розповідала про те, що з коханим вона не відзначала весільну церемонію. Все пройшло вельми скромно, а на питання, чому так сталося, жартома відповіла, що краще неї свято ніхто не проведе.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.