Дружина Віктора Павліка Репяхова зізналася, що не думала народжувати від музиканта: “В голову не приходило”

Історія кохання Каті Репяхової та Віктора Павліка вражає всіх. Подружжя нині виховує чудового синочка Михайлика, але, як виявилося, його популярна мама навіть і не думала, що народжуватиме його саме від співака. Дізнайтеся таємницю дружини музиканта.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова стали однією з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Їхні люблячі серця об’єдналися у дуже непростий для обох період: музикант боровся за життя молодшого сина Павла, а його молода обраниця опинилася під пильним оком всіх медіа та небайдужих хейтерів у мережі.

Подружжя обговорювали з кількох причин. Перша — це різниця у віці, а друга, звісно, взаємини співака з колишньою дружиною. Каті намагалися приліпити образ розлучниці, забуваючи про те, що її милий давно до нових стосунків розбігся з Ларисою Созаєвою.

Дружина Віктора Павліка знову заговорила про розлучення
Дружина Віктора Павліка Репяхова зізналася, що не думала народжувати від музиканта

Проте, кохання зірок перемогло все та увінчалося народженням маленького синочка. Та нещодавно з’ясувалося, що Репяхова, виявляється, дитину планувала, але не від обранця. Про це вона розповіла у коментарях під яскравою світлиною з Михайликом, де підписниця розповіла історію, наче блогерка передбачила, що подарує малюка саме Павліку.

“Мішу завжди хотіла, але від ВП навіть в найрізноманітніших фантазіях у голову не приходило”, — написала дружина артиста.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зізналася, що не думала народжувати від музиканта

Річ у тім, що Катерина змалечку була фанаткою Віктора. І доля їх познайомила саме завдяки виступу співака на який прийшла його майбутня дружина. Дівчина просто шаленіла від його пісень та навіть не уявляла наскільки доленосною буде зустріч. Навіть зараз вона залюбки слухає композиції чоловіка та ділиться ними у мережі.

Четвертий шлюб Павліка виявився настільки міцним, що навіть лихі часи війни не змогли його змінити, а лише укріпили довіру та кохання у парі.

Нагадаємо, що дізнатися більше про взаємини цього зіркового подружжя, їхній любовний трикутник з Ларисою Созаєвою та тонкощі сімейного життя ви можете у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте підписатися на канал та поставити вподобайку.

Схожі статті