Не чоловік Вадим: Оля Полякова показала своє кохання, яке затьмарило усіх чоловіків в житті співачки

Знаменита українська виконавиця Оля Полякова сколихнула мережу, показавши фанатам своє кохання публічно. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Як розповідала Оля Полякова, вона спершу стала матір’ю і лише після цього популярною виконавицею. Артистка раділа, що все сталося саме так, адже вона встигла насолодитися і материнством, і можливістю присвятити всю себе кар’єрі.

Оля Полякова показала своє кохання

Співачка виховує у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським двох дочок — Марію та Алісу. Старша вже закінчила школу та отримує вищу освіту. Натомість Аліса ще досить маленька і поки що відвідує школу.

Оля Полякова показала своє кохання

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга була вимушена евакуювати своїх дітей до Європи. Як і безліч інших українських біженців, дівчата вже звикли до нових реалій і вчаться радіти життю у період військових дій.

Нещодавно Оля Полякова оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншот зі свого смартфону, який був зроблений під час її розмови з дочкою Алісою по відеозв’язку.

Оля Полякова показала своє кохання

У дописі до кадру артистка заявила, що розмовляла зі своїм коханням. І з цим важко посперечатися, адже діти — це найбільше кохання у житті кожної мами, яке перевершує усе інші почуття.

Судячи з усього, Аліса добре почувається і не сумує, адже у кадрі посміхалася і була вельми спокійною

Нагадуємо, що під час евакуації Ольга Полякова залишила в Україні свого чоловіка Вадима. Згодом розгорівся небувалий скандал, тому що бізнесмен засвітився на концерті коханої в Європі. Тоді ж Полякова публічно пояснила, що її благовірному виповнилося 60 років, і він зміг виїхати цілком законно. Сам Вадим перебуває у рядах територіальної оборони, і готовий захищати Україну, не дивлячись на свій вік.

Схожі статті