“Ти мій сюрприз навіки”: Тоня Матвієнко розповіла про свою вагітність хлопчиком та розсекретила ім’я для сина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко публічно привітала свою старшу дочку Уляну з днем народження та розповіла неймовірну історію її появи на світ.

6-го листопада знаменита українська співачка Тоня Матвієнко дала життя своєму первістку — донечці Уляні. Дівчина народилася, коли артистці було всього 17 років. Втім, рішення було свідомим, і співачка з нетерпінням чекала на появу її спадкоємиці. Точніше, спадкоємця!

Тоня Матвієнко з донькою Уляною
Тоня Матвієнко розповіла про свою вагітність

Тоня Матвієнко розповіла про свою вагітність

Так, юна зірка очікувала на хлопчика, якому навіть вже підібрала ім’я. Дитину мали назвати Марком. Але під час пологів на знаменитість чекало неочікуване відкриття — в неї народилася дівчинка.

Про це Тоня Матвієнко повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Дану інформацію вона використала для створення привітань для своєї старшої дочки.

Також артистка поділилася архівними кадрами, на яких Уляна зовсім маленька, поряд зі своїми зірковими мамою та бабусею.

Про батька дівчини Тоня Матвієнко нічого не розповідає шанувальникам. Він не публічна особистість і вона поважає його особисті межі.

Відомо, що разом вони пробули близько 10 років, але стосунки майже одразу дали тріщину. Коли Матвієнко розлучилася, для Уляни це було дуже важким періодом. Дівчинка багато сварилася з мамою, і навіть пішла з дому до свого батька. Налагодилися їхні взаємини лише після того, як у Матвієнко зв’язалися стосунки з Арсеном Мірзояном. Тоді Уляна повернулася додому.

Однак про предмет конфлікту Тоня Матвієнко ніколи не розповідала. Зараз Уляні 24 роки. Вона прекрасна, тендітна та розумна дівчина, якою пишаються не тільки батьки та бабуся з дідусем, але і вітчим Арсен Мірзоян.

Схожі статті