Чому ведучий шоу “Гроші” досі самотній та яку жінку для себе шукає Олександр Преподобний: “Ще не зустрів таку”

Популярний український телеведучий Олександр Преподобний досі живе холостяцьким життям, проте доволі часто думає про власну родину, хоча й з пошуком майбутньої дружини не поспішає. Цікаво, яку жінку поряд із собою, бачить Олександр?

Олександр став обличчям каналу 1+1 і вже багато років веде різні передачі та шоу, проте в його арсеналі немає жодного розважального проєкту, певно в цьому жанрі він себе не знайшов. Але гарно порається з більш серйозними жанрами та постає у ролі ведучого соціальних та політичних передач, які дійсно можуть допомогти українцям у якихось питань.

Наразі Преподобний разом з іншими ведучими країни займає крісло у всеукраїнському марафоні новин і часто його колегою є Руслан Сенічкін. Також пів року тому, Саша запустив власне шоу на YouTube “Поляніця”, яке стосується теми війни та варто зауважити, що шоу стало дуже популярним і тому вже зараз почалися зйомки другого сезону.

Чому Олександр Преподобний досі холостяк
Чому Олександр Преподобний досі холостяк

Якщо слідкувати за сторінкою Преподобного в соціальних мережах, особливо в instagram, то можна помітити, що чоловік полюбляє гарні краєвиди та живе десь у центрі столиці, адже раніше, Саша часто гуляє вночі центром Києва, або виходив на пробіжку. Тобто, якщо відмічати для себе якісь деталі, є всі шанси познайомитись з завидним холостяком просто вулиці.

До речі про особисте життя Олександр говорить рідко, тому досі є загадкою, чи був він одружений. Але зараз можна з впевненістю сказати, що він самотній та гідний чоловік. Якось ведучого вдалося розбовтати на особисті теми й тоді Преподобний розповів, які жінки йому подобаються та що є головним критерієм для нього.

Чому Олександр Преподобний досі холостяк
Чому Олександр Преподобний досі холостяк

Тож, ведучий зауважив, що від жінки має надходити позитивна та впевнена енергетика, вона має обов’язково мати улюблену справу по життю і бути завжди в ресурсі, тоді його можливо зацікавити та привернути увагу. Також Олександру подобаються блондинки, а от щодо зовнішності певних вимог немає. Адже він впевнений, що красивою жінку робить внутрішня краса, але один пунктик все ж є, карі очі. Так, більш з усього чоловікові подобається поєднання світлих волосів та карих очей і звісно, від жінки має надходити ще й жіночність.

Тож, особливих вимог до супутниці на все життя Олександр не має, але примхи є і  чомусь, поки що Саші не вдалося знайти саме таку. Та ведучий не засмучується, а просто каже, що ще не зустрів таку, яка перевернула б його світ.

Схожі статті