Донька Віри Брежнєвої Соня блиснула розкішною фігурою: не гірше, ніж у мами

Що у мами, що у доньки фігура ідеальна.

Донька відомої української співачки Віри Брежнєвої Соня нет дуже часто ділиться знімками з прихильниками. Проте на тих небагатьох світлинах видно, що дівчина дуже схожа на зіркову маму.

У середині жовтня дівчина опублікувала серію світлин, на яких позує на причалі у зеленому купальнику і білій накидці. купальник на дівчині доволі відкритий і підкреслює спокусливі вигини красуні. Одну руку дівчина поклала на спинку стільця, а іншу підняла вгору. Туди ж звернений і погляд юної красуні.

https://www.instagram.com/p/CGW96vzHZz1/

 

Знімки не залишили прихильників байдужими і засипали її компліментами.

Раніше Соня виклала ще кілька світлин, на яких позує у копальниках і демонструє прихильникам спокусливу фігуру.

 

На знімках дівчина зображена у рожевому купальнику біля басейну. Її спокуслива фігура не лишилася без уваги прихильників, які залишили захоплені коментарі. Особливо щедро коментували знімок чоловіки.

Раніше Соня Кіперман ділилася знімками, на яких вона зображена разом з мамою Вірою Брежнєвою.

 

Прихильники написали, що більше схожі на сестер, аніж на маму і доньку.

На останній серії світлин дівчина позує у спокусливому рожевому комплекті і рожевих рукавичках. Соня тримає руки біля обличчя. але уважні прихильники роздивилися і пухнастий топ, який вигідно підкреслює груди красуні.

https://www.instagram.com/p/CHDej5wHzFW/

 

Прихильники не пройшли повз і оцінили красуню. А от під знімками у білому купальнику дівчина дуже нагадала зіркову маму.

 

Судячи з невеликої кількості знімків дівчини, вона хоче мати приватне життя і не наражатися на не дуже приємні коментарі, як це робить її зіркова мама Віра Брежнєва.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.