Як виглядають усі чоловіки Алли Пугачової: претендентів було багато, але серце вкрав лише один Максим Галкін

Що відомо про усіх чоловіків Алли Пугачової, з якими вона офіційно пішла під вінець? Дізнайтеся, кому знаменита співачка народила первістка, а з ким вирішила прожити усе життя.

Найпопулярніша співачка радянських часів Алла Пугачова має доволі цікаву репутацію стосовно свого особистого життя. Здобути серце красуні намагалися десятки та можливо, що навіть сотні залицяльників. До чоловіків артистка була вибагливою, тому як легко співачка сходилася з новими обранцями, так же легко і розлучалася з ними. Офіційно Примадонна була одружена п’ять разів. Ким були обранці знаменитості світового рівня?

Миколас Орбакас

Як виглядають усі чоловіки Алли Пугачової

Він був першим чоловіком артистки, з яким вона познайомилася у 1969 році, ще бувши 20-річною дівчиною. У шлюбі з Миколосом Алла народила доньку Христину, яка в майбутньому стане відомою співачкою, як її зіркова матуся. Популярність Пугачової зростала кожного дня і з шаленою швидкістю. Виконавиця їздила на гастролі, а вихованням доньки переважно займався чоловік. Через постійну відсутність Алли вдома у пари почалися непорозуміння, та доволі скоро подружжя розлучилося.

Олександр Стефанович

Як виглядають усі чоловіки Алли Пугачової

Олександр був другим чоловіком артистки. У шлюбі пара прожила 4 роки. Алла тоді вже була відомою співачкою та отримувала багато уваги від залицяльників. Вибагливий та непростий характер Пугачової вніс розлад у сімейний добробут, але остаточно зірка розірвала стосунки зі Стефановичем після його зради.

Євген Болдін

Як виглядають усі чоловіки Алли Пугачової

Продюсер та концертний директор Пугачової, Євген Болдін, невдовзі став її третім офіційним чоловіком. У шлюбі подружжя прожили вісім років, але розлучилися, не оголосивши офіційно причину свого рішення. Існують чутки, що Пугачова дізналася про зради чоловіка, але особисто не давала коментарів з цього приводу.

Філіпп Кіркоров

Філіп Кіркоров шкодує про шлюб з легендарною Аллою Пугачовою
Як виглядають усі чоловіки Алли Пугачової

Філіпп молодший за Аллу та багато років без відповіді був закоханий в неї. Після довготривалих залицянь Пугачова піддалася почуттям та у 1994 році зірки одружилися, навіть повінчалися у церкві. Знаменитості розлучилися через 11 років шлюбу, але перестали жили разом ще задовго до офіційно розриву стосунків.

Максим Галкін

Домробітниця примадонни розповіла правду про шлюб з Галкіним
Як виглядають усі чоловіки Алли Пугачової

П’ятий чоловік Примадонни став найвідомішим серед усіх обранців співачки. Максим має 28-річну різницю з Аллою, але це не завадило їм закохатися один в одного. Ніхто не вірив у те, що цей шлюб може протриматися довго, але подружжя разом вже 20 років та виховують двох дітей.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".