Притула довів? Леся Нікітюк висловила свої претензії до фанатів: “А я вам завжди все розповідаю”

Леся Нікітюк завжди відверто спілкується зі своєю аудиторією в соціальних мережах. Зірка розповідає останні новини зі свого життя та про життя загалом. Тому Лесю обурило те, що її підписники затаїли від неї цікаву новину.

Леся дуже активно веде свій профіль в instagram, тому у неї завжди багато сторіс, у яких зірка часто рекламує якісь товари чи послуги, але робить це не нав’язливо, а у вигляди новини або особистої рекомендації. А оскільки Лесю дуже сильно люблять у народі, то й до її думки прислухаються.

Навіть варто сказати, що Нікітюк вважає, що саме люди, народ, країна, зробили її справжньою зіркою телебачення та подарували їй успішну кар’єру. Звісно без праці та таланту у неї не було б такого неймовірного результату, проте сама Леся вважає, що це не її заслуга. Адже саме люди роблять рейтинги тим проєктам, у яких ведуча бере участь. І через це її запрошують на інші шоу та канали та пропонують роботу.

Леся Нікітюк обурено висловилась на адресу фанатів
Леся Нікітюк обурено висловилась на адресу фанатів

Але, звісно це в минулому, бо зараз ніякі розважальні проєкти не знімають, а по телебаченню транслюють ті, які були відзняті  у 2021 році, чи у першій половині 2022. Тому, зараз на Новому каналі ми спостерігаємо за учасниками реаліті “Пара на мільйон”, який набирає гарні рейтинги й тут Леся знову дякує своїм прихильникам, які дивляться по більшій мірі через те, що ведучою стала Нікітюк.

Леся Нікітюк обурено висловилась на адресу фанатів
Леся Нікітюк обурено висловилась на адресу фанатів

Проте вчора Леся трохи обурилась на своїх підписників через те, що вони не розповіли їй останню новину про послугу шопінг від нової

“Ну це образа, на душі моїй образа. Вже стільки часу українці користуються сервісом Нова пошта. Шопінг, а мені про це ніхто не розказав, а я з вами завжди новинками ділюсь, А от я вам завжди все розповідаю. Проте дарую вам промокод” – сказала у сторіс Леся.

Тож, зірка розважальних шоу трохи обурена, але сказала це у жартівливій формі, та більш того, подарувала підписникам знижку від свого імені, а це вже багато говорить про ставлення Нікітюк до своєї аудиторії, з якою вона завжди щира та відверта.

Схожі статті