11-й ефір “Танців з зірками” буде по-родинному теплим

На "Танцях з зірками" починаються справжні випробування.

11-й ефір улюбленого танцювального шоу стане хвилюючим для всіх учасників. Їм доведеться не лише вивчити два танці за тиждень, а й станцювати з найріднішими людьми. До того ж, танець з партнером по проекту має бути з класичної бальної програми, що теж ускладнює завдання учасникам. Для багатьох з учасників це стане справжнім виходом із зони комфорту, адже вони не звикли афішувати особисте життя і знайомити всіх зі своїми рідними. Складності додасть і те, що на репетиціях тепер учасники стануть трохи тренерами і відчують на собі як було хореографам працювати з ними. 

У коментарях до повідомлення глядачі зазначили. що з нетерпінням чекатимуть новий ефір.

Традиційно, дві найслабші пари змагатимуться у танцювальному батлі за право лишитися на проекті і продовжувати боротьбу за перемогу. Хто залишиться після батлу в шоу, а хто піде теж тепер вирішуватимуть судді. Також тепер оцінки суддів та оцінки глядачів сумуються і пара, яка в сумі набирає найменше балів, покидає проект.

Огранізатори “Родинного вечора” озвучили зіркових учасників ефіру. місце четвертого судді займе учасниця проекту “Холостячка” і переможниця третього сезону проекту “танці з зірками” Ксенія Мішина. 

Вибору четвертого судді прихильники проекту дуже зраділи. Схоже, вони уважно слідкують за  перипетіями на романтичному шоу “Холостячка.

“А пісенний супровід забезпечить переможниця “Голосу країни. Діти-4” Nino. 

Глядачі, здається, вибором задоволені. Але дуже вже хочуть побачити Дана Балана і послухати його спільний виступ з Тіною Кароль. 

Ефір має бути цікавим і дуже незвичним. Рідних багатьох зірок ми побачимо вперше. 

 

Схожі статті