Якими виросли діти Марічки Падалко і Єгора Соболєва та чому ведуча ніколи не згадує про падчерку від обранця

Марічка Падалко — ветеран українського телебачення, одна із найавторитетніших ведучих каналу 1+1 та просто зразкова дружина і багатодітна мама. Як виглядають її діти від другого шлюбу та якою росте падчерка Марічки?

46-річна Марічка Падалко, відома усім як незмінна ведуча новин на каналі 1+1, 15 років перебувала у стосунках із таємничим обранцем, ім’я якого до сьогодні ретельно приховує. Можна довго думати, ким був її перший чоловік, але зрозуміло одне – впливовою людиною, яка не бажає розголосу. За весь цей час спільного життя пара так і не мала нащадків. Причину ведуча у таємниці не тримає (на відміну від імені чоловіка) — вона не бачила себе у материнстві, ба більше, навіть боялася завести дітей.
Зараз Марічка перебуває у щасливому шлюбі із экс-депутатом та журналістом Єгором Соболєвим та виховує із ним трьох спільних дітей.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Якими виросли діти Марічки Падалко і Єгора Соболєва

Марічка стала мамою у свідомому віці: старшого сина, Михайла, народила у 30, через рік, 2008-го, на світ з’явилась середня донька Марія, а у 2010 — молодша Катя. Із початком повномасштабної війни Падалко вивезла дітей із Києва на Львівщину, до міста Жовква. А нещодавно ведуча привітала Марію із 14-річчям у своєму акаунті в Інстаграм, виклавши спільне фото. Натомість ніхто жодного разу не бачив падчерку ведучої — доньку Єгора Соболєва від першого шлюбу, яка напрочуд сильно схожа на батька, хоча і має біляве волосся.

Відомо, що 19-річна Аліса Соболєва навчається в одному із найкращих вузів Києва — Києво-Могилянській академії. Зараз же мандрує містами Європи зі своїм хлопцем, як можна зрозуміти зі світлин у її соцмережах.
Не зважаючи на добрі відносини між Марічкою та Алісою, ведуча не публікує фотокартки із донькою Єгора.

Однак, зараз навіть сімейні світлини в Інстаграмі Падалко — рідкість, адже блог багатодітної мами перетворився на “хроніку війни”.

Нагадаємо, що Єгор Соболєв був учасником запеклих боїв за Ірпінь, зараз же продовжує служби у лавах української армії, де саме перебуває —невідомо.

Схожі статті