Аліна Ляшук з “Холостяка -10” спростувала емоційний пост та наклеп екс-учасниці нового сезону з Топольським

Аліна Ляшук стала учасницею 10-го сезону романтичного проєкту "Холостяк", але не дійшла до фіналу, проте дізналась всю "кухню" зсередини і вирішила стати на захист знімальної команди СТБ.

Ляшук, як ніхто знає, що таке процес зйомок реаліті, адже сама була учасницею позаминулого сезону. Щоправда, до фіналу Аліна не дотягнула, попри те, що була симпатична Максу Михайлюку. Але на той момент, дівчина ще була дуже юна для стосунків з чоловіком набагато старший від неї.

Та зараз Аліна успішна модель та блогерка і все завдяки реаліті. Насправді кожна дівчина, яка свідомо проходить кастинг, знає навіщо їй проєкт. Хтось йде за коханням, хтось за піаром, хтось заради розв’язання внутрішніх питань. Причин може бути багато і відсоток, що дівчата самі зізнаються у своїх намірах дуже маленький, бо кожна хоче здатися кращою, ніж є насправді, і це норма, адже всі ми люди.

Аліна Ляшук обурена наклепом на Холостяка

У новому ж сезоні підбір дівчат вражає і саме через це, у другому епізоді, Алекс попрощався одразу з шістьома дівчатами, за що і він, і команда проєкту отримала добрячу порцію бруду. Деякі учасниці почали розповідати про неповагу зі сторони журналістів, менеджерів, операторів і навіть ведучого. Ніби-то їм нічого не дозволяли та загрожували правилами, які прописані у контракті. А вони обмежують будь-які самостійні дії та ухилення від “ролі”.

Тож, коли обізнана Аліна Ляшук перечитала інформацію, яку видали дівчата, була шокована та вирішила стати на захист шоу, холостяка, команди та Гриша Решетніка. Дівчина записала відеозвернення та розмістила його у соціальній мережі TikTok.

Фрагмент відеозвернення

В першу чергу Аліна звернулась до дівчат, вона сказала, що контракт ніхто не вириває з рук і дівчатам дають достатньо часу на вичитку та заповнення, до того ж у двох екземплярах, один залишається в учасниць, а інший у каналу. Також дівчина виділила інформацію щодо брехні на рахунок реального життя учасниць.

“Дівчата, якщо ви не надали про себе інформації, яку б не хотіли, щоб про вас звучала – її точно не буде! Про неї ніхто не дізнається, якщо ви самі не скажете  чогось такого і самі себе не спровокуєте на це” – обурилась Ляшук.

Також вона додала, що йти на шоу – це особистий вибір кожної та звинувачувати в цьому варто себе, а не всіх навколо. І ще Аліна з розумінням поставилась до не проінформованості про зйомки без сну. Але наголосила, що це телебачення і воно працює саме так.

 

Схожі статті