Дан Балан забув про Тіну Кароль та відгуляв пишне весілля: спливли унікальні кадри з нареченою (ФОТО)

Дан Балан – молдавський співак, автор пісень та завидний холостяк, який донедавна мешкав в Україні, після розриву з відомою виконавицею Тіною Кароль заінтригував своїх фанатів черговим весіллям.

Дан Балан, відомий у Молдові та за її межами як учасник популярного гурту O-Zone, автор пісень та просто завидний холостяк. В Україні про нього почали активно говорити після того, як у 2019 виконавець посів місце тренера та одного із журі музичного телепроекту “Голос країни” на каналі 1+1. Суддівське крісло на шоу Балан ділив із королевою української сцени – Тіною Кароль. Мережею одразу почали ширитися чутки про палкий службовий роман, адже Дан часто зізнавався у симпатії до колеги, а глядачі не могли не помітити хімію між суддями. Однак, Кароль виявилась птахою не його польоту, погодившись лише на творчий тандем. Згодом пара перестала з’являтися на сцені та поза нею разом, що породило новий шквал чуток про розставання.

Тіна Кароль і Дан Балан
Дан Балан забув про Тіну Кароль та відгуляв пишне весілля

Однак, Дан Балан дарма часу не гаяв, засвітившись на весіллі у компанії прекрасної нареченої. На щастя для своїх шанувальниць, на святі співак був лише у ролі запрошеної зірки – під вінець пішла молода ведуча “Танців із зірками” Іванна Онофрійчук, яка дуже любить творчість музиканта.
На відео Балан виконує свої найкращі хіти, а поруч зі сценою можна побачити і саму Іванну, яка пританцьовує в такт, у вишуканій дизайнерській сукні. Для молодят концерт молдавської зірки став найкращим подарунком, адже виступав Балан двічі: на Мальдівах, де Онофрійчук із чоловіком відгуляли першу частину заходу, та в Україні, коли торжество відбувалось лише для своїх.

Дан Балан забув про Тіну Кароль та відгуляв пишне весілля

Після невдалих стосунків із Тіною Кароль шанувальники почали ретельно стежити за особистим життям Балана, адже приписують йому шури-мури із різними дівчатами, очікуючи, коли співак оголосить про власне весілля.

Нагадаємо, Тіна Кароль нещодавно відвідала свого сина у Великобританії та виклала світлини, на яких Веніамін дуже схожий на свою зіркову маму.

Схожі статті