53-річна Надія Матвєєва розповіла, які вправи за 9 хвилин на день допомагають їй тримати гарну фізичну форму

Українська телеведуча завжди слідкувала за своєю фігурою, але були періоди, коли Надя собі не подобалась, але все це в минулому, адже зараз її фізичній формі може позаздрити кожна, тому жінка поділилась своїм секретом та вправами.

Матвєєва – це незмінне обличчя каналу СТБ, глядачів завжди покупала щирість та чесність Наді, вона дуже смішно жартує та може підтримати будь-яку тему. До того ж жінка знає собі ціну і це викликає повагу. Про переваги ведучої можна говорити годинами і все буде влучним. Але сьогодні наша стаття буде присвячена зовнішньому вигляду Наді та її любові до спорту.

Надя Матвєєва розкрила секрет стрункості
Надя Матвєєва розкрила секрет стрункості

Певно кожен глядач завжди підмічає зовнішні зміни в акторах, ведучих, співаках та інших представниках медіасфери. І Матвєєва не є виключенням, тому що був в її житті період, коли Надя набрала вагу і дуже сильно хотіла її позбутися та знов подобатися собі у дзеркалі, хоча шанувальники люблять її у будь-якій фізичній формі. Проте, бажання жінки – закон і в першу чергу для неї самої. Тому в певний період свого життя телеведуча взяла за правило ввести спорт у своє життя на постійній основі.

І зараз Надія не уявляє свого життя без щоденних, коротких тренувань. А найбільше вона полюбляє займатися на свіжому повітрі. А улюблений вид спорту – скандинавська ходьба. На перший погляд здається, що в цьому немає нічого складного та й користі ніякої, Багато людей, які не стикалися з цим думають саме так. Проте цей вид спорту дуже корисний для серця та у процесі заохочує всі частини тіла та м’язи.

Надя Матвєєва розкрила секрет стрункості
Надя Матвєєва розкрила секрет стрункості

Також з палицями необов’язково ходити, можна брати приклад з Наді та робити за допомогою них просту руханку, яка розрахована на 9 хвилин, але можна і довше, все залежить від фізичної підготовки. Заради того, щоб в українців виникло бажання займатися фізичною активністю, Надя записала відео, де робить свої улюблені вправи. Ведуча пояснює кожну з них і демонструє це у парку.

До речі Матвєєва вважає, що заняття на свіжому повітрі набагато краще впливають на організм, ніж у залі чи вдома.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.