Як виглядає єдина дочка Володимира Кличка, яку полишила мама-американка: у боксера росте милий янгол

У всесвітньовідомого українського боксера Володимира Кличко та американської акторки Гейден Панеттієр є спільна дочка Кайя. Як виглядає дівчинка?

У шлюбі боксера Володимира Кличка та акторки Гейден Панеттієр була народжена прекрасна дівчинка з подвійним ім’ям Кайя Євдокія. Зіркова крихітка успадкувала мамину вроду і стала головною зіркою сімейства, адже папараці буквально полювали за знімками дівчинки.

Як виглядає дочка Володимира Кличка

Коли Володимир Кличко ще був у стосунках з матір’ю своєї дочки Гейден, він досить часто відвідував пляжі разом з дитиною, тому кадри потрапляли до мережі постійно. Фанати спортсмена мали уявлення, як виглядає маленька принцеса і поговрювали про її схожість з Панеттієр.

Стало відомо, як виглядає дочка Володимира Кличка від американської акторки

Втім, після розлучення Кайя залишилася разом зі своїм батьком і рушила до України. Вихованням дівчинки замість матері займається бабуся, тобто матір Володимира та Віталія Кличка.

Зараз зірковій спадкоємиці 7 років. Її матір тривалий час займалася своїм особистим життям, а зокрема зійшлася з екс-бойфрендом. І лише нещодавно заявила про те, що віддала опіку колишньому чоловіку через те, що була не в стані раціонально мислити, а боксер начебто скористався цією обставиною та підсунув їй документи на підпис.

Володимир Кличко ніяк не відреагував на даний закид, а тим паче що останнім часом Гейден потрапляє у скандали вже не вперше.

Стало відомо, як виглядає дочка Володимира Кличка від американської акторки

Де зараз знаходиться Кая Кличко достовірно невідомо, але немає сумнівів, що спортсмен попіклувався про безпеку власної спадкоємиці та влаштував їй евакуацію. Тим паче, що дівчинка вже досягла шкільного віку і має отримувати освіту.

Та судячи з усього, з матір’ю вона не возз’єдналася навіть під час війни.

Схожі статті