“Під серцем нове життя”: 47-річна Наталія Могилевська вийшла в місто з округлим животом та вразила новиною

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська знову сколихнула мережу, з'явившись на публіці за округлою фігурою. Чи вагітна виконавиця?

Останні 10 років знаменита українська співачка Наталія Могилевська активно обговорює зі своєю аудиторією імовірність народження в неї дитини. Артистка не приховує, що дуже хоче стати матір’ю. Втім, що саме заважає їй народити дитину не розповідає.

Наталія Могилевська вийшла в місто з округлим животом

Останнім часом шанувальники все ж впевнені, що Наталія Могилевська може знаходитися у цікавому положенні. Посприяли цьому численні кадри, на яких артистка постає з вельми округлими формами.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому крокує київським метро. Неозброєним оком помітно, що зірка дійсно округлилася, втім реальної причини цього співачка поки що не розповідає.

А у коментарях під публікацією маса запитань, чи чекає зірка на дитину, а хтось навіть вже поспішає з привітаннями.

Наталія Могилевська вийшла в місто з округлим животом

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Наталя Могилевська не покидала Батьківщини, залишалася в столиці, і зайнялася волонтерством. У цей період їй вдалося знайти нового обранця. Але розсекречувати особистість другої половинки артистка поки що не поспішає, боючись наврочити.

Втім, виконавиця зізналася, що він поводиться, як справжній чоловік, багато їй допомагає та не покидає ні на секунду. Разом з ним Наталія відвідувала дитячі прихистки і навіть евакуювала свою вагітну сестру до Франції, де вона незабаром народила хлопчика.

Схожі статті