Де зараз відсиджується Олег Винник: Головний Вовк країни піджав хвоста та переховується у Німеччині

Олег Винник – кумир усіх вовчиць України, слова пісень якого знає кожен другий. Зараз популярність виконавця знов на піці, адже багато місяців про нього нічого не чутно, лише здогадки, куди зник цей серцеїд, що неабияк інтригує шанувальників.

Співак та автор пісень Олег Винник, відомий у Німеччині, Швейцарії та Австрії. Саме в Європі про нього заговорили як про талановитого музиканта, актора та видатного оперного тенора, там він і розпочав сольну кар’єру. Ба більше, за неофіційними джерелами, у Німеччині навчається син Винника. Неабияке підґрунтя для повторної міграції, чи не так?

Олег Винник остаточно зник із радарів українських ЗМІ навесні, після заяви свого адвоката. За його словами, співак дійсно виїхав до Берліна на лікування через загострення хронічної недуги. Дійсно, у відеозверненні від 3 березня до росіян та білорусів в акаунті зірки добре видно, як змінилась зовнішність Олега, що відмітили навіть фанати:

“Блін, я навіть його не впізнала”

Про лікування закордоном згадувала і Таюне, співачка та близька подруга артиста.

Олег Винник у своєму зверненні в Інстаґрам
Олег Винник у своєму зверненні в Інстаґрам

Також представник запевнив, що благодійний фонд Винника активно займається волонтерською діяльністю, допомагаючи військовим з автівками. Нібито робить він це без особливого розголосу, адже не хоче піаритися на темі війни.

Винник із авто свого благодійного фонду
Винник із авто свого благодійного фонду

Остання активність в Інстаґрам-акаунті зірки датується 24 квітня, коли він привітав підписників із Великоднем, виклавши не своє фото, а партіотичну листівку. На цьому сторіз та пости у соцмережі припинилися. Щодня під цим дописом з’являються коментарі із запитаннями шанувальників, куди подівся Олег, як його самопочуття:

  • “Ви де зникли?”
  • “Де ж ви поділися, Олеже? Де це ваші нові пісні, які б надихали на перемогу. Щось вас не чути в Україні поруч з іншими зірками.”
  • “Олег, ви там живий?”

Все ж офіційних заяв від самого співака про його місцеперебування та подальший шлях немає і сьогодні.

Нагадаємо, у 2021 році з’явилася інформація, що Олег Винник, ймовірно, одружений на своїй бек-вокалістці Таюне. У Мережі ширяться здогадки, що вона виїхала разом зі своїм обранцем.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.