Вагітна Настя Каменських намагалася приховати великий живіт під час виступу, але сукня все видала (ФОТО)

Знаменита співачка та поп-діва українського шоу-бізнесу, Настя Каменських, опублікувала нову світлину, де прикрила руками округлий животик. Невже на цей раз виконавиця дійсно перебуває у цікавому положенні?

Настя Каменських — рекордсменка українського шоу-бізнесу за кількістю раз, коли її підозрювали у вагітності. Ще з початку кар’єри Насті, її шанувальники то й справа постійно шукали натяк на те, що їх улюблениця очікує на поповнення. Але попри усі сподівання фанатів, співачка народжувати не хотіла.

Настя Каменських прикрила просторою сукнею округлий живіт
Настя Каменських прикрила просторою сукнею округлий живіт

Каменських має такий тип фігури, коли зайва вага набирається швидко, а втрачається доволі важко. Варто тільки зірці трохи погладшати, як заголовки ЗМІ переповнюються новинами, що поп-діва знаходиться у цікавому положені.

Поп-діва Настя Каменських показала фото, де має округлий живіт
Поп-діва Настя Каменських показала фото, де має округлий живіт

З початку війни в Україні виконавиця з чоловіком перебувала за кордоном, але навіть після визволення Київщини не збиралася швидко повертатися додому, хоча більшість артистів вже приїхали назад, до своїх домівок. Прихильники були впевнені, що на цей раз їх улюблениця точно приховує вагітність та не повертається на Батьківщину, аби не піддавати небезпеці себе і маля.

Поведінка Каменських дійсно викликала підозру, оскільки артистка майже зовсім перестала викладати себе у повний зріст або в обтислому одязі, а для публіки не секрет, що знаменитість любить показати свої видатні форми та довгі ноги у бікіні. Нещодавно поп-діва виклала нову світлину, де позує у просторій сукні-вишиванці, прикривши живіт руками.

“Неймовірно пишаюся нашою культурною спадщиною. Тому оспівувати вірші геніального Павла Тичини — це велика відповідальність і насолода для мене. Сподіваюся, що ви відчули той емоційний посил, яким наділена ця пісня”, — написала під фото Настя.

Мова йде про новий кліп “Там у Тополі”, де зірка заспівала у дуеті з Артемом Пивоваровим. Коментарі під публікацією можна розділити на три табори — одні засуджують артистку, говорячи, що нібито вона “перевзулася”, скільки раніше співала та розмовляла російською мовою. Другі навпаки, підтримують зірку, а треті цікавляться, коли ж Настя таки народить.

Після повернення на Батьківщину, в інтерв’ю з Аліною Доротюк, Каменських спростувала свою вагітність зауваживши, що причиною її округло живота не малятко всередині, а лиш пара зайвих кілограмів.

Нагадаємо, що Настя Каменських з 2019 року одружена зі своїм колегою та продюсером, Олексієм Потапенком.

Схожі статті