Покинув красуню заради Ребрик: як виглядає перша дружина Андрія Дикого, яка не склала конкуренцію Лілії

Свого часу участь у "Танцях з зірками" принесла Лілії Ребрик не тільки більше популярність, але й велике кохання. Втім, ця історія не була безхмарною.

Коли вперше Лілія Ребрик та Андрій Дикий вийшли на сцену, глядачі одразу ж запідозрили, що ця пара стане парою і в реальному житті. Хімія між ними була настільки очевидною, що не залишилося сумнівів у їхньому коханні.

Втім, зірки звернули на це увагу не одразу. Обидва не були вільними людьми і навіть не збиралися вступати у службовий роман. Ребрик розповідала, що вони з Андрієм були здебільшого друзями, які дуже зблизилися під час зйомок. А от коли настала пора прощатися, вже не хотіли цього.

Чоловік Лілії Ребрик показав, як виглядає його колишня дружина

Андрій Дикий і Лілія Ребрик покидають Україну
Чоловік Лілії Ребрик показав, як виглядає його колишня дружина

У фінальному випуску телеведуча та танцюрист заявили на всю Україну, що прийняли рішення одружитися. Звісно, ця новина була вражаюча, адже шанувальники не могли і подумати, що ці стосунки будуть розвиватися настільки швидко та раптово.

Позаду Андрій залишив цивільний шлюб зі своєю партнеркою. До зустрічі з Лілією хореограф працювали разом, а також були парою на паркеті.

Як виглядає перша дружина Андрія Дикого

Красуня не давала жодного інтерв’ю та ніяк не коментувала рішення колишнього чоловіка покинути її заради зірки.

А от Лілія Ребрик свого часу пояснила, що не бачить у ситуації, яка склалася нічого осудливого. Мовляв, вони далеко не перша пара, яка проходить через подібний досвід, і нічого страшного в цьому немає.

Зараз зіркове подружжя виховує доньок Діану та поліну та проживає у столиці України Києві. У Андрія є власна школа танців, а Лілія Ребрик бере активну участь у телевізійних проєктах та театральних постановках. Не забуває зірка з’являтися і в кіно.

Схожі статті