Макс Тарапата не задоволений програшем у “Холостячці” та запустив своє реаліті: Огнєвіч в прольоті

Найгідніший, за думкою глядачів, учасник другої "Холостячки" Максим Тарапата нещодавно запустив власне реаліті-шоу, яке стосується соціальних тем.

Тарапата розповідав, що має власний бізнес у Китаї та живе на дві країни, але заради участі у шоу та серця Злати, перебрався остаточно до України та почав будувати нові галузі своєї діяльності тут. А також всі родичі Максима живуть в Україні. І знаєте, у зв’язку з ситуацією, Макс, маючи громадянство іншої країни, міг би вільно поїхати заради своєї безпеки. Але він вирішив залишитися й допомагати тим, чим може.

На фронт Максим не пішов, але активно працює на волонтерському фронті, де робить багато чого заради пришвидшення перемоги. Все, що зараз в його силах – це благодійність та волонтерство.

Злата Огнєвіч підтримала проєкт Тарапати

Максим за час роз’їздів країною, бачив багато жахів на власні очі та багато з ким спілкувався, це і волонтери, і військові та звичайні люди, які постраждали. Тому Тарапата вирішив запустити реаліті-шоу, яке має назву “Без зброї”.

Суть проєкту полягає у тому, щоб розповісти людям, яким чином можна допомагати без зброї. Ця ідея виникла у Макса через засудження ж боку інших людей. Просто багато хто вважає, що якщо чоловік не на фронті, то користі від нього немає взагалі. Але це не так, якби не було чоловіків на волонтерському, інформаційному і творчому фронтах, повірте, зараз наша країна почувалась би набагато гірше.

Тож, Макс розповідатиме історії людей, які підтримають інші аспекти країни й тим самим допомагають і ЗСУ і людям. Головна ідея – надихнути. Головний посил – діяти. Саме шоу балу виходити на телеканалі “Дім” і вести його буде сам Максим.

Багато друзів та в тому числі Злата Огнєвіч підтримала Макса й оголосила про це у сторіс instagram. Де трошки розповіла про проєкт і висловила своє захоплення діями Тарапати.

Схожі статті