Співачка Марув вперше за довгий час показала, який має вигляд після пологів: в халаті і без макіяжу

Співачка Марув вперше вирішила вийти на зв' язок та показати, як виглядає після пологів. А також, заспівала свою нову пісню, яку присвятила дитині.

Анна раніше була українською співачкою і навіть проходила Національний відбір Євробачення, але через певні причини таки не змогла представляти Україну на конкурсі. Річ в тому, що Аня активно їздила на гастролі до росії й чесно відповіла, зо це насправді так і вона нічого поганого в цьому не бачить, адже виступи в іншій країні допомагають їй заробляти вдвічі більше. Але така відповідь не влаштувала організаторів, тому на Євробачення артистка не поїхала.

Марув вперше показала, як виглядає після пологів
Марув вперше показала, як виглядає після пологів

Та якщо чесно, то до певного періоду велика кількість українських артистів гастролювала у росії та заробляла дуже гарні гонорари. Так само як і російські артисти у нас. Але потім влада країни агресора проявилося у жорстокому нападі й всі можливі співпраці припинилися назавжди.

Тож, відомо, що нині співачка перебуває саме у рф, де живе, працює та виховує новонароджену дитину. Певний період дівчина взагалі не з’являлась у просторі інтернету та соціальних мереж. Вона не робила жодних заяв та ніяк не коментувала ситуацію, яка склалася на Україні. Тому, вважається зрадницею.

Але новини про Ань все ж таки проскакують в інформаційний простір і останньою з них стала поява молодої мамусі без макіяжу, в халаті та співаюча пісні. Таким чином Співачка з’явилась на своїй instagram сторінці та підписала новий пост такими словами:

“Це пісня моєї дитини. Скоро”

Але можливо, заради уникнення мовних конфліктів, Аня підписала пост англійською мовою. Також співачка показала кілька кадрів з кліпу, але коли чекати на прем’єру, поки незрозуміло. Але той факт, що дівчина вже не боїться виходити на спілкування в соціальні мережі, означає, що вона вже повністю прийняла позицію рф чи дотримується нейтралітету.

Схожі статті